logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Patul deştept It Sleep Number te face mai isteț, mai sănătos!

Tehnologia inteligentă ia cu asalt dormitorul. Patul "It" de la Sleep Number știe totul despre tine! Funcționează ca un antrenor al stării de sănătate și bunădispoziție.

itbed.sleepnumber.com
Saltele ajustabile, pentru confort personalizat - ItBed
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Ianuarie 2016

În luna ianuarie a fiecărui an, la Las Vegas se desfășoară târgul CES, dedicat aparaturii electronice și tehnologiei de consum. Anul acest, statutul de vedetă a revenit patului "It", prezentat de compania Sleep Number, un pat care funcționează ca un soi de laborator în cadrul căruia toate cercetările se concentrează în jurul unui singur aspect: cum să-ți îmbunătățească somnul și deci viața. Patul "It" are trei calități: asigură confort personalizat, analizează felul în care dormi și este conectat la universul tău, cu ajutorul unei aplicații pentru telefon.

itbed.sleepnumber.com
Patul It știe totul despre tine - ItBed

Patul "It" de la Sleep Number e prevăzut cu tehnologie de ultimă oră capabilă să înregistreze și analizeze ritmul cardiac, respirația și mișcările din timpul somnului astfel încât analizează dacă ai dormit bine sau prost și ulterior îți recomandă schimbări ale stilului de viață pentru a beneficia de odihnă nocturnă desăvârșită.

Senzorii biometrici sunt atașați saltelei "It", iar datele sunt transmise pe telefonul mobil, cu ajutorul unei aplicații speciale, lansate deja pe piață de compania Sleep Number. Patul "It" de la Sleep Number încorporează și date despre activitatea ta de peste zi, despre regimul alimentar, despre obiceiurile rele menite a-ți altera ulterior somnul, iar pe baza acestor informații te sfătuiește ce să faci pentru un somn mai bun. Spre exemplu, patul "It" de la Sleep Number te poate anunța că e timpul să mergi la culcare pentru că a doua zi ai o întâlnire matinală.

{ivideo type=youtube|code=ilGrBvm_PkE}

Patul "It" de la Sleep Number este livrat cu două saltele (pentru el și ea) în șase variante de dimensiune și cu tăblie inclusă. Confortul este personalizat – fiecare saltea are proprii senzori biometrici, astfel că fiecare dintre cei doi parteneri ai cuplului își poate ajusta nivelul de fermitate necesar pentru odihna ideală și este "scanat" individual spre a fi slujit cât mai bine.

itbed.sleepnumber.com
 Patul It comunică cu tine pe telefon - ItBed

Deviza companiei Sleep Number: "Patul It este singurul creat pentru a te face mai isteț, mai sănătos, mai fericit!".  Şi totuși, nu e încă gata. Va fi lansat abia a în a doua jumătate a anului 2016. Prețul de pornire este de 1100 de dolari.

Publicitate
Publicitate