logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Reducerile momentului – mobilier de calitate, la prețuri de vară

Orice antreprenor știe că perioada verii e cea mai dificilă din punctul de vedere al vânzărilor. Așa că până și printre producătorii de mobilă din România s-a împământenit o practică agreată în special de clienți: campaniile de prețuri reduse. Găsiți mai jos o listă cu unii dintre cei mai importanți producători de mobilier care își vând colecțiile cu reduceri semnificative de preț.

Reducerile momentului – mobilier de calitate, la prețuri de vară
Andreea Chiru  |  22 Iunie 2023

Mobilier de interior, mobilă outdoor, accesorii pentru casă și tapițate de cea mai bună calitate sunt cuvintele-cheie ale campaniilor de reduceri de care românii pot profita în aceste toride de vară. Branduri mari s-au înscris pe propriile site-uri în cursa pentru vânzări record pe timpul verii.


MobilaDalin

a ales să practice reduceri masive de preț de-a lungul întregii luni iunie. Ofertele sunt chiar de nerefuzat. În perioada 1-30 iunie, se aplică o reducere de preț de 20% la câteva dintre gamele cele mai frumoase de mobilier: canapele, taburet, colțar și fotoliu – pe scurt, gama Monte Carlo. Aceeași reducere se aplică tuturor modelelor de paturi MobilaDalin din gamele Lima, King, Damasc Cubo și Damasc King. În plus, de-a lungul aceleiași perioade, anumite piese de mobilier din lemn masiv beneficiază de reducere de preț de 15%. Toate detaliile campaniilor se găsesc aici.

Rustic Boutique

de fapt Szel-Mob, practică tot până la finalul lunii iunie reduceri de preț de 20% la cele mai apreciate modele de mese din lemn masiv. Cu o experiență de 28 de ani pe piața producătorilor de mobilă în stil rustic, acest brand înscrie în campania reducerilor nouă modele de mese pentru bucătărie sau dining cu un aspect mereu în trend și realizate din materiale rezistente la trecerea timpului. Chiar merită să aruncați o privire!

Dacă sunteți interesați de prețuri bune la mobilierul pentru terasă / balcon / grădină, Homelux este brandul pe care trebuie să-l căutați zilele astea. Printre colecțiile de mobilier de terasă, se găsesc piese disponibile cu prețuri cu până la 49% reducere de preț, de la scaune până la seturi masă & scaune ori balansoar extensibil. Puteți verifica reducerile cu un click aici.

Evident, acestea nu sunt singurele companii care practică reduceri de preț pe perioada verii, dar sunt printre cele mai renumite branduri atât la noi în țară, cât și peste hotare.

Publicitate
Publicitate