logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

spoga+gafa 2023: Nimic nu se compară cu o ediție în format fizic

Ediția 2023 a spoga+gafa pare să fi fost un succes din punctul de vedere al participării. Organizatorii au emis un comunicat de presă în care își exprimă satisfacția și anunță cifrele oficiale. Acestea arată interesul major față de tema centrală a acestei ediții, dar și față de o ediție în format fizic, apropiindu-se de rezultatele obținute în anul 2019.

spoga+gafa 2023: Nimic nu se compară cu o ediție în format fizic
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Iunie 2023

„Suntem încântați că am reușit ca prin această ediție 2023 să continuăm rezultatele ediției din 2019. Expozanții și publicul comercial de origine internațională au fost extrem de mulțumiți de nivelul discuțiilor și de calitatea produselor. Acest fapt a reieșit din fantastica atmosferă creată la interiorul galeriilor expozanților. Printr-o creștere a numărului de vizitatori din Germania și în același timp cu o rată de 70% a celor veniți din țări străine, spoga+gafa s-a dovedit încă o dată cel mai important eveniment comercial al industriei”, a declarat Oliver Frese, director operațional Koelnmesse.

 

Atât expozanții, cât și vizitatorii comerciali și-au exprimat mulțumirea de a participa la o ediție în format fizic, ale cărei beneficii sunt net superioare formatului online. Nevoia de întâlnire față în față și de discuții directe rămâne la cote înalte chiar și după ce pandemia părea să fi rescris regulile evenimentelor internaționale.

 

www.spogagafa.com

Cifre mulțumitoare
• În rândul expozanților au fost 1853 de expozanți provenind din 58 de state, cu o creștere a prezenței celor din Europa, Asia și America
• Vizitatorii profesionali s-au ridicat la cifra de 30.000 din 122 de state
• Creșterea ratei de participare a fost de 20%, iar în ce privește situația pe națiuni, s-au adăugat reprezentanți a 10 noi state
• Cea mai mare creștere a numărului de vizitatori din afara Germaniei: Marea Britanie, Italia, Spania, Franța și Olanda. A crescut semnificativ prezența celor din SUA și Canada.

www.spogagafa.com

Tema centrală a spoga+gafa 2023
… a fost „Social Gardens – Places of Encounter”, având ca țel reluarea legăturilor sociale din punctul în care pandemia de COVID-19 a dat totul peste cap. Organizatorii au lansat provocarea: o grădină privată, în așa fel amenajată și dotată încât să devine centrul sau scena unor minunate momente vesele petrecute în familie, alături de prieteni și chiar de vecini. Cuvinte-cheie: sustenabilitate, socializare, potențial sporit față de spațiile indoor. Pe scurt, transformarea curții private într-un minunat context de socializare.

www.spogagafa.com

Următoarea ediție
Ediția 2023 s-a desfășurat de-a lungul zilelor de 18-20 iunie, la Köln, iar organizatorii au anunțat deja datele ediției de anul viitor: 16-18 iunie 2024.