logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Solenzara – mobilier european, produs în România

Solenzara Maison face parte din Solenzara Group și a devenit în ultimul timp o prezență obișnuită la târgurile de mobilă din Europa. Cel mai recent, brandul a participat cu un stand plin de tapițate la Salonul de Mobilă de la Milano, afirmând însă nu doar specifica varietate a modelelor, ci și o deschidere totală către nevoia de personalizare. Oricare piesă de mobilier poate fi realizată la comandă, pe cromatica și materialele alese de client.

Solenzara – mobilier european, produs în România
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Aprilie 2024

Fabrica se găsește în Târgoviște, Șoseaua Găești, și se întinde pe o suprafață de 6000 mp, acoperind atât spațiile de producție, cât și pe cele de depozitare. Specificul este mobilierul tapițat, dar în gama de produse se regăsesc și piese cu rol de depozitare precum dulapuri, comode, noptiere și diverse variante de bufet pentru bucătărie. Solenzara Maison activează cu ajutorul unei echipe de 80 de angajați, deservind clienți din sector HoReCa – o sută de clienți din peste 20 de țări europene.

Sediul de producție este vechiul spațiu de prezentare deținut până de curând de Quadra. Compania produce însă propriile colecții de mobilier, caracterizate pe importanța acordată meșteșugului și tradițiilor reafirmate cu ajutorul tehnologiei contemporane. Clienții provin din mai multe direcții: comercianții cu amănuntul, angrosiștii, firmele de design interior și sectorul ospitalității, cum ar fi hoteluri, case de îngrijire și restaurante.”

Piesele de mobilier Solenzara
Pe lângă tapițatele obișnuite – canapele, fotolii, banchete, scaune pentru living – Solenzara produce și elemente pentru personalizare acasă, precum tăbliile de pat sau blaturile de mese. Piesele se produc însă în serii mici, cu accent pe nevoia de versatil, permițând personalizare maximă la nivelul culorii, materialelor și finisajului. Important este designul de la care pornește fiecare piesă, ca o bază pentru personalizare pe comandă. Colecțiile Solenzara sunt de tipul tapițate, respectiv mobilier din lemn masiv, de esențe lemnoase diferite. Lemnul provine din pădurile României. Finisajele sunt cât se poate de prietenoase cu mediu înconjurător.

solenzara.ro
solenzara.ro
solenzara.ro
solenzara.ro

„Indiferent de încăperea pe care doriți să o amenajați, mobilierul Solenzara nu vă va decepționa!”, este angajamentul acestui producător din România.

Publicitate