logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Solid Atelier – mobilier din țevi vopsite

Un atelier de mobilă din București ne propune un soi de mobilier ce reinterpretează stilul rustic în mod ultramodern. Piesele sunt spectaculoase prin finisajul natural al lemnului, dar mai ales prin structura metalică originală.

solid_atelier-5228
Arată altfel și se potrivesc cam oriunde/Solidatelier.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Aprilie 2020

Atelierul poartă denumirea Solid Atelier și în curând veți putea să vizitați showroom-ul din București, amplasat central, în Piața Unirii. Până atunci, piesele de mobilier sunt disponibile prin comenzi online.

Colecția Vivid este printre cele mai interesante, colecția cea mai colorată a celor de la Solid Atelier, nu doar la nivelul structurii metalice, ci și la nivelul lemnului. Scaun de bar (care poate fi folosit și ca scaun de birou), masă și o bancă de grădină (sau hol sau poate balcon) se regăsesc în colecția Vivid, toate confecționate din lemn de pin vopsit în nuanțe diferite. Piesele au structură metalică din țevi de fier ce amintesc de țevile de gaz, contribuind la un design pe cât de rustic-industrial, pe atât de contemporan.

www.solidatelier.ro

Colecția din lemn masiv e ceva mai bogată, printre piesele reinterpretate original regăsindu-se măsuțe cu bază rotundă, noptiere ce pot fi folosite inclusiv ca masă de bar sau cărucioare pentru bucătărie. În această colecție predomină lemnul de fag.

www.solidatelier.ro
www.solidatelier.ro
www.solidatelier.ro

Puteți cumpăra oricare dintre aceste piese așa cum apar ele pe pagina de prezentare, dar puteți și să le comandați personalizate. Structura metalică e disponibilă în mai multe variante de culori vibrante, care să scoată orice încăpere din atmosfera monotonă a statului în casă; de asemenea, finisajul lemnului este la alegerea clientului. Solid Atelier acordă fiecăreia dintre piesele de mobilier vândute o garanție de 5 ani de zile

Publicitate