logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

DIY – soluții de pandemie pentru faianță nouă

Magazine închise, meseriași indisponibili, buget redus – pe scurt, dacă aveai de gând să schimbi faianța din casă anul acesta, cred că ți-a trecut cheful. Totuși, o schimbare se poate face. Dar e vorba de un proiect DIY.

folina-5223
Trei moduri rapide de a schimba faianța. Singur! Folina.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Aprilie 2020

Faianța poate fi înnoită în condiții ultramoderne de pandemie cu ajutorul faianței adezive. Sunt cel puțin trei produse cu aplicare simplă de tot la care poți apela pentru faianța din întreaga locuință.

Cea mai bună soluție este faianța adezivă cu efect 3D. În magazinul Folina găsiți o gamă foarte variată de modele și culori pe care de altfel nu le puteți găsi pe piață sub formă de faianță clasică. Modul de aplicare este ultrasimplu, se dezlipește liner-ul și placa se lipește pe perete. Acest tip de produs e potrivit pentru suprafețe de mai multe feluri: pereți cu tencuială (dar nu tencuială proaspătă), faianță și chiar accesorii de perete cu suprafață netedă. De regulă, faianța adezivă cu efect 3D de la Folina este recomandată pentru pereții din baie și bucătărie, comportându-se bine la condițiile specifice de umiditate. Aceste plăci au dimensiuni variate, de la un model la altul, și se vând la pachet.

www.folina.ro
www.folina.ro

O altă variantă tot de la Folina o reprezintă stickerele de perete 2D. sunt mult mai ieftine decât faianța adezivă 3D, dar metoda de aplicare se bazează pe același principiu: se lipesc simplu pe perete. Se recomandă aplicarea lor peste faianță, dar pot rezista mulțumitor și direct pe perete. Sunt din autocolant PVC cu o grosime de 130 microni. Rezistă la temperaturi extreme și se întrețin simplu, prin curățare cu o lavetă umedă. De asemenea, un punct forte, pe lângă ușurința aplicării, îl reprezintă varietatea modelelor.

www.folina.ro
www.folina.ro

A treia soluție de la Folina constă în autocolantul pentru faianță. Acestea se vând sub formă de role la prețuri absolut accesibile și au marele avantaj că pot fi aplicate atât pe pereți, cât și pe mobilier. În acest fel, îți poți schimba întregul decor al bucătăriei, reîmprospătând atât aspectul pereților, cât și al mobilei.

www.folina.ro
www.folina.ro

Produsele Folina pot fi comandate online. Se livrează la domiciliu în 2-3 zile lucrătoare și per total durează o singură zi să îți redecorezi complet bucătăria.

Publicitate