logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Videnov – reduceri bune la depozitare și relaxare

Pentru că a venit primăvara, pentru că #stămacasă și avem mai mult timp cu reîmprospătarea mobilierului, tot mai multe dintre magazinele de mobilier și accesorii din România vin cu reduceri de preț chiar grozave.

videnov-5216
Canapele colorate și dulapuri, cu prețuri micșorate/Videnov.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Aprilie 2020

Printre ele, magazinul Videnov care anunță reduceri de preț de 35% la mobilierul destinat nevoii de depozitare. E vorba de trei categorii de mobilier contemporan: dulapuri, comode și biblioteci. Sunt acele piese de mobilier pe care avem posibilitatea (și mai ales disponibilitatea) de a le schimba cât mai des pentru a împrospăta atmosfera casei.

Toate dulapurile din colecția Videnov intră în această campanie de reduceri care se încheie pe 30 aprilie. Dulapuri înalte, pentru o persoană sau două, cu polițe și uși în variantă clasică sau glisantă. Comodele sunt disponibile la prețuri de asemenea reduse la fel de mult, fiind vorba de comode pentru oricare dintre încăperile casei: dormitor, gol, și în living chiar sub formă de mobilier multimedia sau minibibliotecuțe. Tot ca mobilier multimedia, dar categoria mobilă corp la dimensiuni mari, se regăsesc în oferta de reduceri de preț și bibliotecile Videnov. Biblioteci clasice, biblioteci pentru hol sau chiar biblioteci de tip office se bucură de aceeași reducere de preț.

www.videnov.ro
www.videnov.ro
www.videnov.ro

Pentru categoria Mobilă colorată, magazinul Videnov vinde în general canapele tapițate cu reduceri de preț interesante: între 32% și 39%, de la fotolii de colț până la canapele de două sau trei locuri, colțare, extensibile sau fixe. Culorile nu sunt chiar atât de variate, dar printre tonuri de maro și griuri se pun în valoare și unele nuanțe primăvăratice de roz pastel, galben sau albastru deschis.

www.videnov.ro
www.videnov.ro

Despre Mobila Videnov
Mobila este produsă în Bulgaria, în cadrul unei firme de mobilier cu o experiență de 20 de ani. În portofoliul magazinului deschis în România se află în jur de 3000 de piese de mobilă. Motto-ul acestei companii: „Mobilă de calitate în fiecare casă”. Dacă doriți deci mobilă contemporană la prețuri chiar accesibile, puteți încerca acest magazin.

Publicitate