logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SzelMob: noutățile sezonului

Este o perioadă plină pentru brandul SzelMob. O echipă a fost prezentă la Milano, în cadrul Săptămânii Designului, dar nici acasă treaba nu a stat în loc. De la acest producător de mobilă din lemn masiv în stil rustic continuă să apară produse noi, uneori atât de surprinzătoare prin estetică, încât oamenii par hotărâți să dea viață unor trenduri, cel puțin în ce privește alegerile cromatice.

SzelMob: noutățile sezonului
szelmob.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Aprilie 2024

Zilele acestea, SzelMob a expus în cadrul Salonului de la Milano, unde echipa a mers cu un stand armonios, ceva mai puțin colorat decât suntem obișnuiți, punând accentul pe tonuri pastel calde, tihnite și primitoare. Două culori ies în evidență, un verde potolit tip măsliniu și o nuanță destul de neașteptată – negru. În standul aflat în Pavilionul 3, standul a prezentat mobilier de bucătărie, o nouă gamă de noptiere în patru nuanțe provensale, mobilier pentru baie și o piesă specifică producătorului, biblioteca de perete. Noutățile sunt barul din lemn masiv, o piesă impozantă, plină de spații de depozitare variate ca dimensiune și funcționalitate, vopsit în culoare neagră, și bufetul de bucătărie în două culori, un ivoar pentru partea de sus și un verde-măsliniu pentru partea de jos.

szelmob.com

În fabrica de producție din România, Szel-Mob pune accentul pe nevoia de culoare vibrantă, intensă, pentru o atmosferă interioară plină de viață și de veselie. Se remarcă un cuier de tip tradițional, din lemn masiv, vopsit într-o nuanță de galben aprins – o piesă realizată la comandă pentru un hol îndrăzneț, aceeași culoare întâlnindu-se și în cazul unor piese cu rol de depozitare, în variante mai mici: pantofare, consolă, lădiță sau bibliotecuță.

szelmob.com

Pe site-ul acestui producător de mobilier tradițional tocmai a fost lansată o nouă colecție de piese denumită Rustic Heaven, într-o combinație de două nuanțe: alb imaculat și finisaj natural de stejar, obținându-se un contrast plăcut pentru ochi. Colecția cuprinde mobilier pentru dormitor – pat matrimonial, noptieră, bufet și dulap, dar și un corp de tipul mobilier media, pentru living. Patul Rustic Heavan este disponibil în trei variante de dimensiuni. La fel ca-n cazul celor mai numeroase din piesele Szel-Mob, și cele din colecția Rustic Heavan se pot personaliza cromatic, clientul având la dispoziție 50 de nuanțe din care să aleagă.

szelmob.com

Duminică seara s-a încheiat ediția de anul acesta a Salonului de Mobilă Milano, iar echipa Szel-Mob s-a bucurat de un feedback pozitiv. „Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit reconfirmă faptul că colecțiile noastre populare sunt bine poziționate pe piața internațională. Această validare ne motivează să continuăm să inovăm și să ne reevaluăm produsele pentru a vă servi mai bine nevoile.”

Publicitate