logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Transilvan – mobilier pitoresc, realizat la Gheorgheni

Înființată cu 33 de ani în urmă, compania Industry Transilvan Group se numără printre producătorii de mobilier realizat exclusiv din lemn masiv, purtând ca stil propriu un amestec de rustic și modern caracterizat prin trăinicie, culoare și confort. Piesele nu sunt foarte numeroase din punctul de vedere al categoriei, în schimb se remarcă prin multifuncționalitate și spirit practic.

Transilvan – mobilier pitoresc, realizat la Gheorgheni
Andreea Chiru  |  08 Iulie 2024

În cadrul grupului funcționează mai multe companii, toate gravitând în jurul industriei lemnului și mobilierului. Principala companie este Transilvan, dedicată producției de mobilier, deținând un catalog de nu mai puțin de 500 de produse la momentul actual. „Industry Transilvan Group este mai mult decât o companie, suntem o comunitate de meșteri, designeri și entuziaști ai lemnului.”, se autodefinesc reprezentanții grupului într-un mesaj adresat atât consumatorului final, cât și colaboratorilor B2B.

Produsele Transilvan
… sunt o încântare pentru admiratorii mobilierului din lemn masiv, turnând acest material natural în forme de design cât mai versatile pentru acasă. Compania este specializată în producția de paturi – pentru o persoană, matrimoniale și diverse tipuri de paturi pentru cei mici – dar este prezentă pe piață și cu toate soluțiile de mobilare pentru camera copilului.
Se regăsesc și câteva seturi de grădină, modele de mese și scaune, accentul cade totuși pe piesele pentru copii, de la bebeluș până la vârsta adolescenței.

Unul dintre produsele cele mai în vogă în colecțiile Transilvan este scaunul-scară, inspirat de un vechi model al mobilierului multifuncțional. Pornind de la principiul 2 în 1, acest scaun se poate preface într-o scară cu patru trepte pentru acces la dulapurile înalte, la ultimele etaje ale bibliotecii, la bufetul superior al bucătăriei. Modul de transformare este ultrarapid – dintr-o simplă mișcare constând în aplecarea/ridicarea spătarului. A fost gândit ca o piesă pentru cei mici, dar succesul l-a transformat într-una pentru orice loc al casei – în bucătărie, pe balcon sau terasă, birou sau living. Modelul se poate achiziționa în varianta de finisaj natural sau se poate opta pentru o nuanță din paletarul produs de Transilvan.

transilvan.ro

Patul supraetajat este un alt exemplu de succes pentru Transilvan, mai ales prin varietatea designului și a materialului. În orice variantă, se dovedește o piesă practică și simplu de integrat oricărei încăperi pentru copii, mulțumită aspectului rustico-contemporan. Ca funcționalitate poate fi pentru doi copii, respectiv pentru trei, producătorul recomandându-l pentru doi copii și un părinte.

transilvan.ro
transilvan.ro

Din categoria mobilier transformabil Transilvan face parte și Bimbo, o bancă cu surprize. Dintr-o simplă mișcare se preface într-un set de picnic, asigurând masă și două băncuțe pentru până la patru copii. Reprezintă o soluție pentru petrecerile celor mici, pentru locurile de joacă sau pentru colțul verde al curții.

transilvan.ro
transilvan.ro
transilvan.ro

Toate piesele de mobilă produse de Transilvan se bucură de câteva avantaje: transport gratuit, perioadă de retur de 30 de zile, garanție și materiale prietenoase cu mediul înconjurător. În această perioadă a verii, producătorul derulează mai multe campanii promoționale.

Publicitate
Publicitate