logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trenduri în materie de covoare pentru toamna 2021

Distribuitor de mobilier și accesorii textile pentru casă, Bonami ne recomandă o colecție de covoare în ton cu moda, realizând și o punere în evidență a trendurilor pentru anul în curs. De ce tocmai covoare? Pentru că sunt acel accesoriu capabil să influențeze enorm amenajarea.

bonami1-6146
Recomandările Bonami!/Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Septembrie 2021

Pe cât de estetice sunt, pe atât de practice se pot dovedi covoarele potrivite. Echipa Bonami ne îndeamnă să închipuim teme de amenajare a locuinței dintre cele mai îndrăznețe întrucât pot fi puse în scenă cu cheltuieli minime, prin alegerea covorului ideal. Iată câteva sugestii din partea Bonami.

Covoare cu inspirație din Orient
Când ne gândim la țările din Orient, mintea ne duce, probabil, la Maroc, India sau Persia, la culorile intense, ornamentele și atmosfera confortabilă specifică lor. Iar aceste caracteristici și culori sunt exact surprinse de către covoarele în stil oriental.
Covoarele orientale și persane sunt făcute, în general, din materiale naturale, dominante fiind lâna și viscoza. Pe bonami.ro poți găsi o mulțime de variante accesibile la preț și în același timp ușor de întreținut. Pot fi folosite chiar și într-un interior mobilat în stil industrial, eclectic, boem sau clasic.

Model vintage
Un alt trend e reprezentat de covoarele vintage. Acest stil se potrivește iubitorilor de istorie, chiar dacă sunt, totuși, adecvate chiar și pentru un interior modern. Sunt exact ca niște comori transmise din generație în generație, iar aspectul lor decolorat face să pară că timpul și-a pus amprenta asupra lor, într-un mod original și deosebit. Un interior vintage trebuie să ofere impresia de calm, așa că nu include culori puternice și saturate, ci optează pentru nuanțe neutre sau tonuri pământii, precum arămiu, gri, galben sau roz prăfuit.

Covoare în nuanțe pământii
Sezonul de toamnă va fi dominat de nuanțe pastelate și pământii, cum ar fi crem, bej, gri, galben muștar, burgundia sau albastru închis. Aceste culori calde fac locuința mai confortabilă și oferă senzația de tihnă. Atunci când alegi culoarea, ia în considerare dimensiunea camerei. Culorile deschise măresc optic spațiu, cele închise îl reduc.

Texturile și finisajele covoarelor
Covoarele cu fir lung au fost pentru mult timp evitate. În prezent însă, covoarele cu diferite tipuri de dimensiuni ale firelor, care arată tridimensional, sunt chiar la modă. Nu numai că arată bine, dar sunt și practice – pot fi îngrijite cu ușurință. În plus, dacă achiziționezi un covor cu finisaj cu ciucuri sau franjuri, te vei asigura că locuința ta urmează ultimele trenduri.

www.bonami.ro
www.bonami.ro

Despre Bonami
Bonami este membră a grupului Miton și a fost înființată în 2012 de Václav Štrup. Compania are, momentan, 150 de angajați în birourile sale din Praga și 100 la depozitul de marfă al companiei. Magazinul online este prezent în cinci țări: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România. Toate operațiunile se desfășoară din sediul companiei din Praga.

Publicitate