logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Roche Bobois: design Mah Jong în scop caritabil

În perioada 9-14 septembrie s-a desfășurat o licitație online care a reușit să aducă laolaltă două lumi foarte diferite: designeri de mobilier și lumea satelor din România. Printre designeri s-a numărat și Mihai Grama, omul din spatele colecțiilor de tapițate etno de la Mobila Dalin.

mahjong-6153
 O campanie pentru mediul rural din România./Facebook Mihai Grama
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Septembrie 2021

Inițiativa a aparținut celebrei companii Roche Bobois și a țintit într-ajutorarea copiilor de la sate prin intermediul a cinci designeri de produs renumiți. Banii obținuți urmează să finanțeze programul „Pâine și Mâine” al fundației World Vision. Diseară, începând cu ora 19:00 are loc licitația finală, după ce vreme de mai multe zile iubitorii de frumos au avut ocazia să-și transmită ofertele de cumpărare.

Provocarea lansată designerilor
Rolul designerilor români a fost crearea unui imprimeu de pernă pentru celebra canapea Mah Jong; fiecare dintre acești creatori de frumos a fost provocat să vină cu câte o interpretare originală, lansând în cadrul licitației câte o pernă unicat. Cei cinci designeri: Mihai Grama, Ana Fetcu Lupu, Omid Ghannadi, Teodora Burz, Ciprian Sipos – au creat modele originale, fiecare alegând un alt stil, de la cel cu influențe etno (Mihai Grama) până la cel clasic luxos.

www.historic.ro
Mihai Grama
www.historic.ro
Ana Fetcu
www.historic.ro
Ciprian Sipos
www.historic.ro
Omid Ghannadi
www.historic.ro
Teodora Burz

Canapeaua Mah Jong
Această piesă de mobilier deja celebră în întreaga lume a împlinit de curând 50 de ani de existență și reprezintă piesa-simbol a brandului Roche Bobois. Pernele create de cei cinci designeri români au forma clasică deja bine-cunoscută – o formă geometrică cu laturi egale, și de o grosime care o face extrem de confortabilă.

Despre inițiativa de într-ajutorare a copiilor de la sate
„Solidaritatea este cel mai bun medicament în aceste vremuri și credem că toată lumea are dreptul la o educație de calitate și egalitate de șanse, iar Roche Bobois România continuă tradiția companiei – mamă și se implică în strângerea de bani pentru proiectul „Pâine și Mâine” derulat de World Vision România.” a declarat Alina Dascălu, owner Roche Bobois România.

Publicitate