logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Vitae – baie Zaha Hadid, disponibilă în România

Pornind de la conceptul mobilierului de baie cu forme sculptate de puterea apei, Zaha Hadid a realizat cu puțin timp înainte să moară o colecție spectaculoasă și atipică, după cum îi era stilul. Celebrul designer s-a înscris de-a lungul carierei într-un curent considerat avangardist, punându-și mereu amprenta originală indiferent că era vorba de proiectul unei clădiri sau de cel al unei piese de mobilier.

Vitae – baie Zaha Hadid, disponibilă în România
deltastudio.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Mai 2024

Zaha Hadid a fost prima femeie câștigătoare a Premiului Pritzker, echivalentul Premiului Nobel in arhitectură. Indiferent că e vorba de arhitectura unei construcții copleșitoare sau de designul unei mici piese de mobilier stilul ei este recognoscibil prin fluiditatea conceptului. Este și cazul unei colecții de mobilier și obiecte sanitare pentru baie care par desprinse dintr-un film SF. Colecția poartă denumirea Vitae și conține chiuveta, coloană de duș, baterie, port prosop și două rafturi. Se remarcă aceeași cursivitate a formelor și muchilor în toată baia, lăsând impresia că nu mâna omului, ci apa este cea care a sculptat totul.

noken.com

Piesele ceramice sunt de culoare albă strălucitoare, au un design lichid atipic și o funcționalitate deplină odată ce ți-ai dat seama cum funcționează. Sunt piese caracterizate de un ușor aer minimalist, nu ocupă mult spațiu și lasă la imaginația clientului (sau a proiectantului băii) alegerea tonurilor cromatice pentru gresie și faianță, fără a ridica pretenții.

deltastudio.ro
deltastudio.ro

Mulțumită designului îndrăzneț, neașteptat, aflat în deplină armonie cu nevoile de funcționalitate ale băii, colecția Vitae a faimoasei Zaha Hadid a câștigat în anul 2016 trofeul I-NOVO, iar în anul următor a obținut premiul pentru design inovator în cadrul Galei Iconic Awards. Astăzi, colecția este disponibilă la noi în țară prin Delta Studio, la preț redus.

noken.com

Apropo de Delta Studio, până pe 31 mai, derulează o campanie menită să încurajeze pe români să investească nu doar în produse de calitate premium, ci și în servicii menite să asigure o amenajare interioară pe măsura produselor Delta Studio. Astfel, trebuie să achiziționezi un voucher pentru proiectare și produse, obținând reducere a prețului pentru servicii și piese de câte 15% fiecare. Imediat ce ai achiziționat un astfel de voucher, un consilier te contactează pentru a stabili întâlnirea cu arhitectul care se va asigura că produsele de care ai nevoie acasă sunt combinate în cele mai reușite variante.

Publicitate