logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Pregătiri pentru târgul INTERMOB din septembrie 2024

Sezonul de toamnă al evenimentelor din industria mobilei va începe la Istanbul: Intermob, cel mai mare târg din Eurasia pentru de accesorii, componente, materiale și scule utilizate în producția de mobilă va avea loc în perioada 12-15 septembrie 2024, în centrul expozițional Tüyap.

Pregătiri pentru târgul INTERMOB din septembrie 2024
Publicitate
MagMob  |  07 Mai 2024

Cu o vechime de peste un sfert de secol, Intermob — cel mai mare târg din Eurasia în domeniu — continuă să ofere o gamă completă de produse, de la accesorii și sisteme pentru mobilă, la vopsele și adezivi pentru mobilă, precum și materiale și echipamente pentru tapițerie, mașini de tăiat spumă, alături de produse forestiere, plăci aglomerate, uși, capace, panouri, profile, materiale de acoperire și căntuire. Remarcându-se ca un centru de afaceri global pentru tot felul de profesioniști din domeniul mobilei din întreaga lume, Intermob se pregătește pentru cea de-a 26-a ediție la Tüyap Fair and Congress Center din Istanbul, în perioada 12-15 septembrie, organizată în colaborare cu Asociația Industriașilor de Accesorii pentru Mobilă din Turcia (MAKSDER).

În 2023, târgul a găzduit peste 550 de companii expozante turcești și internaționale în 12 hale, care acoperă o suprafață interioară totală de 120.000 de metri pătrați, înregistrând un total de 37.610 profesioniști din industrie ca vizitatori din 112 țări, inclusiv din Turcia. Expozanții au avut posibilitatea de a-și extinde rețelele de afaceri, primind vizita clienților din 33 de țări.

„Intermob: Mai mult decât un târg local”

Berkan Öner, directorul general al RX Tüyap, organizatorul Intermob, a declarat: „Am început deja activitățile de marketing pentru următoarea ediție Intermob, care va avea loc între 12 și 15 septembrie. Pe lângă eforturile axate pe Europa, în special în Polonia, Italia, Germania și România, desfășurăm o operațiune cuprinzătoare care vizează și piețele mai îndepărtate. Ne propunem să găzduim tot mai mulți vizitatori din străinătate la târgul nostru în 2024 printr-o combinație de campanii de marketing digitale și tradiționale, inclusiv roadshow-uri și diverse participări la târguri comerciale. Contribuind la creșterea industriei turcești de mobilă pe piețele din întreaga lume prin prezentarea produselor și serviciilor expozanților noștri, Intermob va fi din nou o vitrină nu doar pentru produsele turcești, ci și pentru companiile venite din întreaga lume.”

 

Un One-Stop-Shop pentru industria de fabricare a mobilei

Aducând soluții ideale pentru industria mobilei într-un spectru divers, Intermob servește ca un centru de aprovizionare complet, în principal pentru producătorii de mobilă, precum și pentru designerii de mobilier și arhitecții de interior, cu o gamă largă de produse și soluții, de la accesorii și sisteme de mobilier la produse chimice pentru mobilier, precum și materiale și echipamente de tapițerie și mașini de tăiat țesături și spumă. Vizitatorii pot profita din plin de această gamă largă de produse și pot găsi tot felul de soluții inovatoare sub un singur acoperiș.

 

Nu ratați ocazia de a vă asigura din timp accesul gratuit!

Creșterea stabilă a Turciei în industria accesoriilor și feroneriilor de mobilier continuă cu contribuția târgului Intermob, organizat la Istanbul. Vizitatorii dornici să se pună la curent cu tendințele industriale în continuă creștere, schimbare și evoluție pot obține bilete de intrare gratuită la târg până la 12 iunie 2024, direct de pe pagina de web a evenimentului.

Pentru mai multe informații despre Intermob 2024, bilete online și lista companiilor expozante, vizitați
intermobistanbul.com/en

Publicitate