logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

EXPO DIY Smart Green Home a ajuns la cea de-a treia ediție

Produse și soluții verzi la chestiunile care țin de sectoarele DIY, Home Improvement și Gardening reprezintă principala temă a unui eveniment ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție: Expo DIY – Smart Green Home. Este o manifestare cu circuit închis, adresată celor din domeniu, cu participare internațională. De organizare se ocupă BricoRetail, publicație aparținând de Retail FMCG Media. Locația a rămas aceeași de la an la an și anume, în Capitala țării.

EXPO DIY Smart Green Home a ajuns la cea de-a treia ediție
expo-diy.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Mai 2024

Ediția Expo DYI Smart Green Home va avea loc în zilele de 26 și 27 iunie la București, fiind găzduită de Universitatea Politehnică de pe Splaiul Independenței. Zilele acestea te poți înscrie ca expozant sau ca vizitator foarte simplu, completând un formular online disponibil pe platforma evenimentului. Există totuși niște condiții de îndeplinit.

Profilul vizitatorului
:
• buyeri/ category managers din retail specializat și nespecializat, dar cu categorii de DIY
• directori de achiziții din companii de import și distribuție DIY, Home Improvement & Gardening
• manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte imobiliare, office și industriale
• owneri de business din domeniu
• arhitecți și designeri

Profilul expozantului cu stand
: producător/ importator/ furnizor de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening precum: home & deco, home & garden, bricolaj, hardware, materiale de construcții, finisaje, instalații, echipamente de protecție, echipamente de siguranță, mobilă și accesorii, soluții SMART HOME.

Ce se va întâmpla în cadrul EXPO DYI?
Expoziția va fi găzduită la parterul Universității Politehnice, dar dincolo de vizitarea standurilor cu produse și soluții verzi, organizatorii mizează și pe întâlnirile de afaceri face-to-face, care trebuie însă rezervate anterior pe platforma evenimentului. Este o oportunitate importantă ca producătorul să ia contact direct cu furnizorul, fie că amândoi provin din România, fie că unul este român iar celălalt din afara țării.

În seara de 26 iunie, organizatorii au pregătit și o cină, denumită sugestiv „Get Together”, cu participarea tuturor expozanților și vizitatorilor – o șansă în plus la legarea unor contacte de afaceri naționale și internaționale.

Cifrele ediției de anul trecut:

• Suprafață expozițională de 3000 mp
• Aproape 100 de standuri expozante
• Participare internațională în procent de 30%
• 65 de mari companii prezente, atât în rândul expozanților, cât și al vizitatorilor
• 380 de vizitatori profesionali

Publicitate