logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Metal Creativ: mobilă BRODATĂ!

Mobilierul echipei Metal Creativ reprezintă un mix de frumusețe, rezistență și funcționalitate, combinat cu motive tradiționale, mobilier industrial vintage, casete din tablă perforată pentru placări de pereți și tavane. Acest mobilier outdoor este practic și estetic.

Metal_Creativ_set_traditional-1501
Mobilă outdoor, ultrarezistentă și ultraTRADIŢIONALĂ! Metal-creativ.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 August 2016

CINE: Echipa de la Metal Creativ reprezintă un grup de producători de mobilă din metal care s-au gândit să își BRODEZE piesele! Cu motive tradiționale, din arta populară românească!

CUM: Fiecare piesă reprezintă o piesă meticulos realizată, îmbinând tehnologia modernă cu metode tradiționale de lucru. Metalul se debitează pe mașina specială cu laser sau plasmă, folosind tehnici avansate de calculator pentru a surprinde toate detaliile artistice. Produsele debitate se acoperă cu grund și vopsea în câmp electrostatic (vopsire la cuptor) pentru a obține un finisaj cu aspect durabil, rezistent la intemperii.

Banca tradițională DOR

Banca DOR este unică, ca și numele ei. Ce o face așa specială? Faptul că echipa Metal Creativ a cusut cu lână de diferite culori motivele tradiționale românești. Banca DOR poate fi amplasată ca obiect decorativ în orice soi de spațiu public sau privat, având rolul de a îmbogăți atmosfera. Modelul ales, roșu cu negru pe fond alb, este un model tradițional românesc din zona Moldovei.

www.metal-creativ.ro
Banca DOR, din dor de tradiție

 

Setul tradițional

Echipa de la Metal Creativ a creat acest set din oțele pentru spații moderne și elegante, motivele tradiționale fiind reinterpretate în piese actuale. Setul este compus dintr-o masă, două bănci și un scaun. Piesele de mobilier sunt realizate din tablă perforată, vopsită în câmp electrostatic, pe care sunt cusute manual motive tradiționale românești.

www.metal-creativ.ro
Set tradițional: masă și bănci ușor de folosit indoor și outdoor

Banca Urban

Banca Urban a fost confecționată din tablă perforată, vopsită în câmp electrostatic cu vopsea hummer cupru. Echipa Metal Creativ ne-a explicat că proprietățile mecanice și chimice, precum și caracteristicile sale optice, fac ca tabla perforată din oțel să fie un material ideal pentru producția de mobilier.

www.metal-creativ.ro
Banca URBAN: broderie în metal

Publicitate