logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

A apărut nr.3/2016 al revistei MagMob!

Cel mai nou număr al revistei Magazinul Mobilei a ieșit de la tipar. Avem subiecte de vară, răcoritoare pentru suflet și odihnitoare pentru ochi, căci la rubrica Accent vă punem în temă cu tot ce trebuie să știți despre mobila outdoor.

mm3_2016_fb_cover-1516
Andreea Chiru  |  12 August 2016

Mobilă luminoasă pentru grădini feerice! Soluțiile de iluminare a spațiului din jurul casei sunt tot mai neașteptate. Spre exemplu, ați auzit de mobila luminoasă? Este din rășini poliuretanice, are inclus sistem LED și asigură o atmosferă festivă. Luminează suficient de puternic, fără a te orbi în vreme ce savurezi relaxat un pahar de vin.

iluminat-1509

Târgul Spoga este cel mai mare eveniment pentru mobilă și accesorii outdoor din Europa. Vedeta anului 2016 este un grătar electric demn de un film SF. Însă în cadrul târgului Spoga se desfășoară și o competiție ultrainteresantă – YoungStar. 16 tineri designeri își vor confrunta talentul și ingeniozitatea sub forma unor proiecte pentru mobilă și accesorii outdoor.

spoga-1513

Stilul marocan te atrage? Îl poți avea la tine acasă! De fapt, în jurul casei. Am dat o raită prin magazinele din România și am găsit o serie de piese de mobilier și accesorii stil Maroc, la prețuri accesibile. Venim și cu trucuri și sfaturi simple Do It Yourself, ca să sporim bucuria de a-ți amenaja și personaliza grădina.

marocan-1510

Bizar – știți ce mai fac studenții noștri de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu? Mobilă apocaliptică!!! Nimic nu poți să arunci de față cu ei – de exemplu, au transformat un butoi metalic pentru transportul uleiului într-un set de mobilier cu funcție outdoor și indoor.

bizar-1507

Din culisele sculpturii în lemn, cuWalter Zawaczki. Am stat de vorbă cu un artist al mobilierului, despre sculptura lemnului, despre funcțiile mobilei și despre criteriile de formare ale unui meșter în adevăratul sens al cuvântului. Walter Zawaczki este autorul sculpturii Iisus din inox, o creație de 20 metri înălțime, ce domină împrejurimile satului Bisericani.

walter_zawaczi-1506

Office deștept pentru muncă ușoară – în ce privește mobilierul de birou, zilnic apar noutăți ce revoluționează nevoia de a lucra cu spor. Mobila și accesoriile office sunt tot mai inteligente, răsfățând trupul pentru a susține mintea.

office-1511

Bedding: cele mai confortabile paturi din România. Ştiți să recunoașteți un pat confortabil? Noi vă punem la dispoziție modelele care ni s-au părut nouă cele mai confortabile. Vă prezentăm și avantajele și dezavantajele fiecărui pat, în funcție de materialele de lucru. Nu vă rămâne decât să mergeți la magazine, să le încercați!

paturi-1512

Târgul IFFS 2016 sau despre mobila din Singapore. Am fost acolo, am admirat, am fotografiat, ne-am întors și vă arătam ce ne-a impresionat în mod decisiv. Pe scurt, la Singapore am întâlnit un amestec neașteptat de stiluri: vintage, industrial, brutalism, asezonate cu înclinația spre minimalism. Vedeți pozele!

iffs-1508

 

Publicitate
Publicitate