logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Slinky by Andreea Cornilă: mic mobilier pe arcuri

De jucăria Slinky pe bază de arcuri a auzit o lume întreagă. Pornind de la simplitatea acesteia, un designer român a reușit să folosească conceptul de arcuri într-un mod la fel de jucăuș, dar cu mult mai practic pentru a fi folosit acasă – indoor și outdoor. Designerul Andreea Cornilă a lansat colecția Slinky ca un omagiu adus lui Richard James.

Slinky by Andreea Cornilă: mic mobilier pe arcuri
Compressed by jpeg-recompress
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Aprilie 2023

Arcurile Slinky au făcut senzație la data lansării lor sub forma unei jucării captivante – anii 1940 – și continuă și astăzi să atragă în special copiii. Designerul Andreea Cornilă a folosit ideea de arcuri pentru a realiza un obiect multifuncțional, cochet și inovator: ghiveciul Slinky. De fapt, e vorba de un ghiveci și de o măsuță de cafea în egală măsură, depinde doar de felul în care alegi să-l folosești.

Slinky by Andreea Cornilă

Andreea Cornilă a întors arcul în poziție verticală și l-a prevăzut cu două elemente de folosit pe rând, în funcție de necesitatea momentului. Un element este un ghiveci pentru flori, al doilea element este un blat rotund care odată atașat arcului transformă obiectul într-o ingenioasă măsuță de cafea sau chiar noptieră de tip minimalist.

www.andreeacornila.ro

Colecția Slinky este creată folosind doar două tipuri de material, ambele furnizate de producători din țara noastră. Arcurile sunt fabricate din oțel – un soi de oțel cu proprietăți elastice, ce asigură un grad de mare flexibilitate la atingere. Iar partea de sus, fie ghiveci, fie blat masă, constă dintr-un aluminiu subțire. A fost ales un tip de finisaj foarte rezistent, astfel că produsele colecției Slinky să poată fi folosite și la interior, cât și la exterior.

www.andreeacornila.ro
www.andreeacornila.ro
www.andreeacornila.ro

Cromatic, Andreea Cornilă a optat pentru trei nuanțe pastel, cu textură mată, dar la cererea clientului, se poate aplica o altă culoare. Colecția cuprinde trei variante de mic mobilier, diferențiindu-se între ele prin înălțime și culoare.

Despre Andreea Cornilă Studio
A fost înființat în București, în anul 2019, de către designerul Andreea Cornilă, absolventă a Universității de Arhitectură Ion Mincu. „Ca designer îmi asum misiunea de a îmbunătăți viețile oamenilor, creând obiecte unicat și spații unice, urmând două principii elementare: simplitate și echilibru”, a scris Andreea Cornilă pe site-ul studioului său.

Publicitate
Publicitate