Studio Apostoli – interioare spa care taie respirația

Cu o experiență de 23 de ani pe piața internațională, Studio Apostoli e unul dintre cei mai renumiți producători de „stare de bine”. Adică un studio de design interior, specializat în amenajarea de spații destinate industriei de spa.

 +5
Wellness marca Verona/Studioapostoli.com
  |  

Studio Apostoli a fost înființat în 1997 la Verona, din dorința de a servi nevoia de relaxare a oamenilor în spații specifice – băi termale, centre spa, hoteluri și pensiuni. Cu o echipă formată din 60 de specialiști în tot ceea ce ține de realizarea unei amenajări de tip wellness, Studio Apostoli a ajuns nu doar să pună pe hârtie proiecte grozave, ci chiar să producă unele dintre piesele de mobilier necesare unei astfel de amenajări.

Ideea afacerii a fost una simplă: în loc să se definească ca un studio de design interior, Apostoli s-a specializat într-o singură ramură, destul de importantă ca impact în viața omului modern, dar și ca nivel financiar, și anume domeniul HoReCa. Clienții provin exclusiv din acest domeniu, iar proiectele urmăresc strict amenajarea spațiilor spa. Pornind de la arhitectură interioară și mergând până la materiale, textile și tehnologie spa, aceste spații se bucură de creativitate, originalitate și evident calitate.

Amplasarea acestor spații spa e de asemenea un element foarte important, reprezentând sursa de inspirație a fiecărui proiect în parte. Studio Apostoli a amenajat câteva spații spa în întreaga lume, fiind „exportator al stării de bine” in SUA, Europa, Canada și Orientul Mijlociu. Vă arătăm câteva amenajări realizate de Studio Apostoli.

 +5 www.studioapostoli.com +5 www.studioapostoli.com +5 www.studioapostoli.com +5 www.studioapostoli.com


Metal Creativ: garduri originale în România

Să recunoaștem: gardul unei curți are întotdeauna rolul unei cărți de vizită pentru cei care locuiesc acolo. Iar în România estetica gardurilor nu e chiar la nivelul la care ar putea să fie. Producători de garduri absolut fermecătoare există. Unul dintre ei – Metal Creativ.

 +5
Se poate și așa/Metal-creativ.ro
  |  

Metal Creativ este prezent de piața românească începând din anul 2016, însă originalitatea pieselor, stilul mai puțin folosit în România și completa aplecare asupra dorințelor clientului au făcut din acest atelier un adevărat brand îndrăgit și cunoscut printre tot mai numeroși români. Pe scurt, este vorba despre un atelier de piese de mobilă și produse destinate arhitecturii interioare, toate executate din metal și cel puțin cu accente industriale. Accentele etno joacă și ele adesea un rol important în transformarea produselor Metal Creativ într-unele ușor de recunoscut în raport cu concurența.

De curând, Metal Creativ și-a îmbogățit portofoliul cu garduri metalice pentru curți. Iar modelele merită atenția! Sunt originale, lucrate în sistem custom made, pline de personalitate și mai ales spunând o poveste.

 +5 www.metal-creativ.ro +5 www.metal-creativ.ro Gardul model Granada e o combinație de metal și piatră, trădând robustețe, trăinicie dar și multă creativitate. Soclul din pietre este aparent simplu, dar panoul metalic are o lucrătură specială din țevi rotunde, aplicate într-un model aparent dezordonat, când pe față, când pe spate și nu vertical, ceea ce duce la efectul de maximă originalitate.

 +5 www.metal-creativ.ro Gardul Bucovina este inspirat din leit-motivul Metal Creativ – „Steaua în opt colțuri”. Panourile de gard sunt confecționate din casete individuale de tablă suprapuse și decorate cu simbolul bucovinean, prin tehnica perforării.

 +5 www.metal-creativ.ro Ce ziceți de un gard puternic colorat? Modelul Marseille este un gard metalic cu perforații pătrate dese, vopsit într-o culoare care iese imediat din anonimatul străzii. Dimensiunea maximă a unui panou Marseille este 1100x1500mm și acest produs poate fi folosit și ca panou de balustradă sau, în curte, ca panou de delimitare a zonelor.

Modelele sunt mult mai numeroase și merită să aruncați un ochi asupra lor, aici.


Rustic World: specialiștii lemnului în mobila de grădină

Rustic World este un producător de mobilier pentru grădină, din Cluj Napoca, specializat în lucrul cu unul dintre cele mai naturale și trainice materiale: lemnul masiv. Produsele din colecțiile Rustic World sunt cu adevărat rustice, dar nu numai. Sunt și inedite sub aspectul reinterpretării designului.

 +4
Mobilier fain din lemn masiv/Rusticworld.ro
  |  

Piesele de mobilier create de Rustic World sunt special destinate grădinii, asigurând confort și relaxare pentru întreaga familie, de la cei mici până la cei mai în vârstă. În oferta Rustic World intră pe lângă mese și bănci, foișoare pentru toată familia, saune și balansoare. Nouă, în redacția Magmob, ne-au atras atenția în mod special trei tipuri de produse pentru grădină:

Balansoar din lemn cu două locuri. O piesă de mobilier outdoor care poate înlocui cu succes acele piese deja obișnuite prin mai toate curțile școlilor sau parcurile, confecționate din plastic. Balansoarul de la Rustic World reinterpretează vechiul balansoar din copilăria românească a anilor ’80, acela cu doar două locuri aflate la extremele piesei; este creat din lemn natural de pin, molid sau brad și are o lungime de 3 metri. Finisajul depinde de preferințele clientului. Preț: 800 de lei. +4 www.rusticworld.ro

Ciubărul din lemn. O combinație rustică de saună și aer liber, creată cu gândul la petreceri  vesele. Cine dorește să facă saună sub cerul liber și într-un cadru natural netulburat estetic poate opta pentru acest tip de saună cu aspect de ciubăr, confecționat din lemn de molid uscat, dotată cu sobă submersibilă din inox. Ciubărul se poate realiza pe comandă pentru 6, 8 sau 10 persoane. E prevăzut cu capac. Prețul este redus zilele astea, de la 7000 de lei la 6000 de lei. +4 www.rusticworld.ro

Leagănul din lemn rotund. Într-o singură piesă de mobilier outdoor sunt cuprinse mai multe produse destinate copiilor dornici de joacă în aer liber. Se pot juca trei copii în același timp cu această piesă de la Rustic World, ceea ce o recomandă atât pentru grădinile private, cât și pentru cele ale pensiunilor sau hotelurilor. Leagănul e confecționat din lemn rotund, tratat contra intemperiilor. Preț: 1750 lei. +4 www.rusticworld.ro

Pe lângă toate aceste produse, echipa Rustic World realizează și mobilier pentru grădină la comandă, după preferințele funcționale și estetice ale clientului.


Cherry Tree – masă pentru vinuri

Cei de la Slender Tree nu doar că ne propun piese de mobilă care mai de care mai inedite sub aspectul designului și procesului de confecționare, dar vin cu idei noi în ce privește folosirea anumitor mobile deja tradiționale.

 +4
Cherry Tree, o combinație aromată ca un vin bun/Slendertree.com
  |  

Spre exemplu, Cherry Tree este recomandată drept o masă pentru vinuri. Adică o masă în jurul căreia să savurezi împreună cu prietenii o sticlă bună de vin. De ce tocmai o masă pentru vinuri? Datorită designului în stil industrial, masculin și sobru, dintr-un mix de materiale naturale. Și datorită procesului manual de confecționare.

Cei de la Slender Tree garantează că masa Cherry Tree este una în genul celor atât de durabile și rezistente în timp încât e de transmis generațiilor următoare. Secretul ține de materialele ingenios combinate: lemn natural, pietriș, cupru și ciment. Numele mesei vine de la culoarea predominantă, nuanța specifică cireșelor negre. Sursa de inspirație a designului este Pădurea pietrificată din Arizona, iar anumite elemente ale mesei Cherry Tree redau chiar câteva dintre fosilele acestei păduri: picioarele din țeavă de cupru, cu un design elaborat, sugerează aripile a doi fluturi preistorici.

 +4 www.slendertree.comBlatul mesei este principala atracție, fiind realizat din bucăți rotunde de lemn de cireș învechit și pietricele, prinse în ciment roșu și îmbrăcate într-un strat de rășină perfect transparentă.
Masa Cherry Tree este recomandată atât pentru spațiile indoor, cât și outdoor, fiind securizată prin fabricație contra apei și umezelii. Nu trebuie însă expusă direct în razele soarelui. Dimensiuni: 75x75x45 cm. +4 www.slendertree.com +4 www.slendertree.com


kika: preferințele românilor în materie de mobilă outdoor

Dacă până de curând vedeam în curțile românilor mobilier outdoor din metal și plastic, reprezentanții kika ne asigură că de acum înainte vom vedea o schimbare, cel puțin la nivelul materialului.

 +3
Tendințele anului 2019 în mobilierul pentru exterior/kika.ro
  |  

O veste bună! Evoluăm la capitolul calității estetice și nu numai, astfel că în spațiile lor private  - terase, balcoane, grădini – românii manifestă în ultima vreme tendința de a lăsa în urmă mobilierul de plastic și de a trece la cel din rattan artificial, mult mai plăcut vederii, mai original și schimbând complet decorul, într-un stil cu accente exotice.

„De la an la an, înregistrăm creșteri semnificative pe această categorie de produse, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât și din punct de vedere al materialelor și al funcționalității produselor alese. Dacă în urmă cu câțiva ani, mobilierul din metal sau plastic era în topul preferințelor, acum observăm o apreciere mai mare pentru mobilierul din rattan artificial care este mult mai comod”, a precizat Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika România.

Mobilă în tendințele anului 2019
Pentru amenajarea spațiului de relaxare din grădină sau balcon, kika lansează o colecție de mobilier de grădină care răspunde nevoii de economie a spațiului, confort, calitate și durabilitate.  Colecția de grădină cuprinde seturi de mobilier (canapele, fotolii, mese), accesorii și plante artificiale pentru amenajarea completă a spațiului de relaxare. Mobilierul are un design smart, permite o depozitare ușoară, este multifuncțional și poate fi integrat cu ușurință în spațiul de acasă. Astfel, un colțar poate fi transformat cu ușurință în două canapele mici pentru o întâlnire în aer liber mai puțin formală; o masă poate fi ajustată pe înălțime devenind fie masă de dining, fie măsuță de cafea; un pat se poate desface într-o canapea și o băncuță. +3 www.kika.ro
                                                                                  
Produsele pot fi testate în magazine
„Ne dorim ca cei care ne trec pragul să încerce produsele, în așa fel încât să aleagă în final piesele preferate care le vor asigura confortul dorit. Este important ca ei să vadă și sistemele de depozitare sau extindere, să testeze funcțiile relax sau treptele de ajustare a spătarelor. Un alt lucru apreciat de clienții noștri este interacțiunea pe care o au cu consilierii din departament deoarece primesc informații detaliate despre funcționalitatea produselor”, a mai spus Ruxandra Apostolică. +3 www.kika.ro

Noua colecție de grădină de la kika este deja disponibilă în magazine, iar prețurile variază între 179 de lei, pentru un scaun din rattan artificial, și 5.000 de lei, pentru un set format din masă și colțar cu perne.