logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Au început reducerile de vară la Homelux

În cadrul Homelux, luna iunie vine cu surprize pentru cei dornici să-și amenajeze spațiul verde al locuinței. O gamă variată de mobilier outdoor a fost încadrată într-o campanie-surpriză a prețurilor de vară. Adică, reduse.

Prețuri cu până la 80% mai mici!/Homelux.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iunie 2022

Ca în fiecare an, Homelux anunță reduceri masive de preț la produsele din magazinele fizice, dar și în magazinul său online. Fiind vorba despre o campanie de vară, se aplică colecțiilor outdoor, de la mobilier până la decorațiuni și accesorii. Conform comunicatului de presă primit la redacția Magmob, reducerile sunt grupate în funcție de stilul de amenajare al spațiului, oferind clienților variante de stil modern, clasic, etnic și romantic. În acest fel, pe lângă prețuri mai mici, ai la dispoziție și o adevărată sursă de inspirație pentru amenajare. De fapt, ai proiectul de amenajare gata expus.

„Printre cele mai notabile produse aflate în campanie se numără decorațiunile – reduse cu până la 80%, canapelele – până la 45% reducere, scaunele – până la 49% reducere și corpurile de iluminat – până la 75% reducere”, se arată în comunicatul de presă.

Ca principiu de alegere a colecțiilor intrate în campania de reduceri, denumită sugestiv „Reduceri cum nu ai văzut nici de Black Friday”, s-a luat în calcul unul dintre criteriile cele mai importante ale acestui an: nevoia de confort, atât indoor, cât și outdoor. Seturi de grădină, scaune, șezlonguri, măsuțe, fotolii sau șeminee exterioare se regăsesc la vânzare cu prețuri mai mici decât acum câteva zile.

Campania de reduceri Homelux se va încheia pe 30 iunie, iar până atunci poți profita de ea mergând într-unul dintre cele trei showroom-uri, Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2), sau navigând pe site-ul Homelux.ro.

www.homelux.ro
www.homelux.ro
www.homelux.ro
www.homelux.ro

Publicitate