Au început reducerile de vară la Homelux

În cadrul Homelux, luna iunie vine cu surprize pentru cei dornici să-și amenajeze spațiul verde al locuinței. O gamă variată de mobilier outdoor a fost încadrată într-o campanie-surpriză a prețurilor de vară. Adică, reduse.

 +5
Prețuri cu până la 80% mai mici!/Homelux.ro  
  |  

Ca în fiecare an, Homelux anunță reduceri masive de preț la produsele din magazinele fizice, dar și în magazinul său online. Fiind vorba despre o campanie de vară, se aplică colecțiilor outdoor, de la mobilier până la decorațiuni și accesorii. Conform comunicatului de presă primit la redacția Magmob, reducerile sunt grupate în funcție de stilul de amenajare al spațiului, oferind clienților variante de stil modern, clasic, etnic și romantic. În acest fel, pe lângă prețuri mai mici, ai la dispoziție și o adevărată sursă de inspirație pentru amenajare. De fapt, ai proiectul de amenajare gata expus.

„Printre cele mai notabile produse aflate în campanie se numără decorațiunile – reduse cu până la 80%, canapelele - până la 45% reducere, scaunele – până la 49% reducere și corpurile de iluminat – până la 75% reducere”, se arată în comunicatul de presă.

Ca principiu de alegere a colecțiilor intrate în campania de reduceri, denumită sugestiv „Reduceri cum nu ai văzut nici de Black Friday”, s-a luat în calcul unul dintre criteriile cele mai importante ale acestui an: nevoia de confort, atât indoor, cât și outdoor. Seturi de grădină, scaune, șezlonguri, măsuțe, fotolii sau șeminee exterioare se regăsesc la vânzare cu prețuri mai mici decât acum câteva zile.

Campania de reduceri Homelux se va încheia pe 30 iunie, iar până atunci poți profita de ea mergând într-unul dintre cele trei showroom-uri, Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2), sau navigând pe site-ul Homelux.ro.
 +5 www.homelux.ro +5 www.homelux.ro +5 www.homelux.ro +5 www.homelux.ro


SDHouse – fotolii de exterior, de lăsat afară tot anul

Dacă ai spațiul curții sau al terasei mulțumitor de mare, de ce te-ai limita la niște scaune outdoor în loc să alegi fotoliul de exterior? Anul acesta se poartă relaxarea și confortul mai mult ca niciodată, iar cei de la Scandinavian Design House dispun în portofoliul lor de câteva modele care să-ți ia ochii. Le poți lăsa afară indiferent de anotimp.

 +8
O piesăpentru deplinărelaxare sub cerul liber./Sdh.ro  
  |  

Mobilierul outdoor se fabrică mai nou cu mare grijă nu doar pentru aspectul pe care-l oferă spațiului dinafara casei, ci și pentru rezistența la condiții meteorologice vitrege. Pe scurt, ce faci cu mobilierul outdoor atunci când plouă – alergi să-l tragi în casă ori să-l acoperi cu ceva? Nu, acestea nu mai sunt opțiuni. De acum, acest tip de mobilier se fabrică din materiale menite să reziste fără probleme și în ploaie sau sub puterea razelor de soare oricât de puternice.

 +8 www.sdhouse.ro Cane-Line Nest este un astfel de fotoliu exterior de la SDHouse. Îl poți lăsa în curte de-a lungul întregului an, fără ca umiditatea să-l deterioreze. Nu se decolorează la soare, nu se deformează sub ploaie. Și asta în ciuda aspectului fragil, din ratan împletit. Nici tapițeria nu se strică, poate fi lăsată afară indiferent de anotimp. Ca design, acest fotoliu exprimă stilul danez în forma lui cea mai specifică, având un aspect simplu, minimalist și o funcție al cărei accent cade pe nevoia de confort.

 +8 www.sdhouse.ro Cane-Line Peacock face parte din aceeași categorie a mobilierului de exterior rezistent la orice anotimp. Arată mai degrabă ca un fotoliu de casă, cu accente office, datorate sistemul de picior rotativ ce permite să te întorci după soare – cum s-ar zice. Are forma unui culcuș căptușit în care să te poți așeza comod și se rotește la 360 de grade. Designul îl recomandă atât pentru spațiile private, cât și în industria hotelieră.

 +8 www.sdhouse.ro Cane-Line Endless Soft de la SDHouse reprezintă un alt model, dar cu aceleași beneficii: se poate lăsa în aer liber de-a lungul întregului an, fără riscul deteriorării. Este o piesă incredibil de confortabilă, tipic scandinavă ca formă, pe care o împrumută de la fotoliul de interior deja consacrat pentru mobilierul de tip scandinav. Spătarul înalt și curbura de la bază garantează o poziție nespus de odihnitoare, recomandând acest model tuturor celor dornici să petreacă ore în șir sub cerul liber. Materiale: lemn de tec și împletitură de răchită.

„Cane-line este un brand care prețuiește materialele durabile și nu face compromisuri nici cu calitatea, nici cu confortul. În plus, Cane-line crede că trebuie să vă bucurați de viața în aer liber relaxându-vă în mobilierul dvs. și nu petrecând prea mult timp pentru întreținerea acestuia.” – se arată pe site-ul SDHouse.
 


Kamado – un grătar ceramic de inspirație asiatică

Suntem în plin sezon al grătarelor și poate vă întrebați care mai sunt trendurile anului în materie de preparare a mâncării în spațiile outdoor private. Vă prezentăm un model de grătar ceramic la modă, având calități funcționale deosebite, dar și un aspect tare prietenos cu curțile deloc spațioase.
 

  |  

Este vorba despre modelul de grătar Kamado, de inspirație asiatică. A preluat de la vechii japonezi pasiunea gătitului sub cerul liber și multifuncționalitatea. Ceea ce foloseau japonezii semăna mai degrabă cu o vatră construită din faianță, dar Kamado combină materialul ceramic cu funcțiile unui grătar pe lemne. Forma rotundă, alungită, cu capac ușor țuguiat și cu aripi laterale pentru amplasarea farfuriilor și a instrumentelor de gătit îl transformă într-o adevărată apariție-minune, fiindcă pe cât este de minimalist prin aspect, pe atât este de performant prin varietatea felurilor de mâncare pe care le poate coace.

Cu un grătar Kamado, se asigură o difuzare uniformă și deplină a căldurii, dar mai ales o izolare de excepție. Funcționează cu cărbuni și dispune de termometru pentru măsurarea temperaturii de la interior. Spre diferență de grătarul obișnuit, poate fi mai degrabă asemănat cu o capsulă adâncă la interiorul căreia se prepară mâncarea în mai multe variante – pe grătar, la abur, în cuptor. Funcționează inclusiv ca afumătoare și cuptor de pizza.

În gama grătarelor Kamado se regăsesc o sumedenie de modele, pe dimensiuni și funcționalitate, deservind cele mai variate nevoi, de la nevoia unui mic grătar pentru excursii, la nevoia unei afaceri de tip HoReCa. La estetică se mai adaugă și diversitatea culorilor ceramice, cu totul aparte pentru un... grătar: roșu, verde, negru cu textură de diamant. Prețul reflectă însă calitățile acestui grătar, considerat unul dintre cele mai performante în anul 2022.


Unic în România: mobilierul outdoor din aluminiu șlefuit

Cu toate că pare să vină iarna, nu primăvara, e bine să facem planuri pentru zilele însorite de petrecut afară, în curte. Homelux anunță printr-un comunicat de presă o colecție inovatoare de mobilier destinat spațiilor outdoor: din aluminiu șlefuit.

 +5
Piese inovatoare ajung prin Homelux pe piața din România./Homelux.ro
  |  

„De la piese individuale la seturi complete de relaxare, canapelele, fotoliile și mesele din aluminiu șlefuit sunt piese unice pe piața din România, fiind concepute să dureze o perioadă îndelungată.” – se arată în comunicatul venit la redacție. Colecția de mobilă outdoor din aluminiu șlefuit este o noutate în țara noastră, aducând în plus un grad mai mare de rezistență din toate punctele de vedere.

Calități:
- rezistență în timp: aluminiul șlefuit este un material cu o durată de viață mult mai mare decât aluminiul vopsit, folosit până acum pentru mobila outdoor

- rezistență la ciobire: fiind turnat în masă, face față oricăror mici incidente care l-ar putea ciobi sau l-ar putea face să ruginească.

- rezistență în orice condiții meteorologice: aluminiul șlefuit are marele avantaj de a putea fi păstrat în curte, sub cerul liber, chiar și pe durata iernii, sub ninsoare sau ploaie. Nu se deteriorează, nu ruginește, nu se pătează, nici deformează. Acesta este un mare avantaj, mai ales pentru cei care nu au de regulă spațiu interior pentru depozitarea mobilei de grădină în timpul rece.  +5 www.homelux.ro +5 www.homelux.ro

Din punct de vedere estetic, mobilierul din aluminiu șlefuit pus la dispoziție de Homelux prezintă alte calități: design modern, ușor de integrat spațiilor verzi oricât de restrânse sau dimpotrivă. Rezistența materialului în timp este combinată cu un look simplu, elegant, marcat de forme geometrice și de asigurarea unui confort deplin.

În această colecție de mobilă outdoor din aluminiu șlefuit, Homelux a introdus seturi de canapele și fotolii pentru afară, seturi de scaune și masă în variante diferite de dimensiune, șezlonguri sau colțare, seturi de mobilă tip bar. De abia apărut pe piața europeană, acest mobilier este foarte apreciat în țări precum Italia, Spania, Norvegia sau Suedia.  +5 www.homelux.ro +5 www.homelux.ro

Despre Homelux
Homelux este o companie de retail în plină ascensiune, ce le propune clienților de la idei de amenajare la mobilier pentru toată casa, de la decorațiuni variate la corpuri de iluminat și covoare. Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Compania are în momentul de față 4 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București, Homelux Ploiești, Homelux Mercur (Piața Victoriei nr. 1) și Homelux Focșani.


Homelux: expoziție cu vânzare la mobilier outdoor

Dacă sunteți în căutare de mobilier outdoor de calitate și la reducere de preț, Homelux vă așteaptă în parcarea DN1 Value Centre București (fostul centrul Prisma), cu o adevărată expoziție. Aici veți găsi și colecțiile momentului.

 +4
Homelux a deschis o zonă expo de mobilier outdoor în parcarea DN1 Value Centre București/Homelux.ro
  |  

Zona ezpozițională a fost deschisă la finalul lunii iunie, veninând în întâmpinarea celor care doresc să renoveze spațiile exterioare ale locuinței – terase, curți, balcoane. Homelux le pune la dispoziție combinația ideală: piese din aluminiu șlefuit și piese de mobilier cu reduceri considerabile de preț – până la 40%.

Gama de piese de mobilă outdoor din cadrul Homelux cuprinde mobilier pentru terasă și grădină, seturi de dining și canapele confortabile, mese de bar și șezlonguri, fotolii și balansoare, seturi formate din masă și scaune. Piesele fac parte din stiluri variate și răspund unei plaje cât mai largi de gusturi și de buget.

„În topul produselor expuse se află mobilierul modern din aluminiu șlefuit, unic pe piața din România, cu un raport calitate-preț de excepție. Marele avantaj al acestui tip de mobilier este că nu se deformează în timp, nu se decojește și nu necesită depozitare pe timpul iernii, fiind rezistent la ploaie și zăpadă. Practic, cu piesele din aluminiu șlefuit Homelux faci o achiziție avantajoasă pe termen lung, căci rezistă o viață.” – se arată în comunicatul de presă primit în redacția Magmob.

Despre Homelux
Homelux este o firmă de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse de o calitate deosebită, pentru toate bugetele. Compania are în momentul de față 3 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

 +4 www.homelux.ro +4 www.homelux.ro +4 www.homelux.ro