logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bora Bora – cabană din lemn, fabricată în Covasna

O afacere interesantă a reușit să se impună în industria HoReCa. Este vorba despre Casarbor, un producător de cabane din lemn, fabricate pentru cei care închiriază spații de cazare în mijlocul naturii. Evident, o astfel de construcție se potrivește și în curțile private.

casa_bora4-6707
Un proiect inedit, inspirat de nevoia unei vacanțe în mijlocul naturii./Casarbor.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Iunie 2022

Casarbor a pornit de la ideea unor căsuțe de vacanțe, executate din lemn masiv, dar cu design inspirat de exotismul naturii. Până în prezent s-au dezvoltat cinci modele de cabane din lemn, ideale pentru campinguri și baze de agrement. Una dintre aceste variante de construcție este Bora Bora, cea mai spațioasă dintre căsuțele de agrement din portofoliul Casarbor.

Bora Bora și-a primit denumirea de la designul exterior care amintește de insula cu același nume – o casă ridicată pe picioare înalte de lemn, dotată cu o terasă spațioasă, din bârne de lemn rotund și plase. Este acel tip de casă înălțată mult, stâlpii de susținere măsurând 1m.

La interior se găsesc patru încăperi, cabana Bora Bora putând acomoda până la șase persoane, mulțumită suprafeței interioare de 35 mp. Cele patru camere sunt trei dormitoare și un living – acesta putând fi transformat peste noapte într-un alt dormitor, mulțumită peretelui mobil. Evident, cabana Bora Bora are toate dotările necesare unei vacanțe confortabile: bucătărie mobilată, baie cu coloană de duș. Mobilierul este executat din lemn natural, în stil modern cu unele tușe minimaliste, iar finisajul natural al pereților de lemn asigură luminozitate sporită.

Bucătăria cabanei Bora Bora este complet utilată astfel că poate fi folosită cu ușurință: chiuvetă din inox, blat de lucru din inox, plită de gătit cu patru ochiuri, frigider și congelator. Pentru apă caldă, căsuța a fost prevăzută cu boiler electric.

La nivelul pieselor de mobilier, ai la dispoziție tot necesarul: paturi, dulapuri, banchetă extensibilă, masă pliantă. La cererea clientului, se pot adăuga piese suplimentare precum pat suspendat, pat pe terasă, canapea exterioară, masă de lemn, duș exterior.
„Această cabană oferă un confort ridicat în mijlocul naturii, pentru cei care apreciază eleganța, dar și dorința de aventură.” – se arată pe siteul Casarbor.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Publicitate