logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Garden – duș outdoor în stil minimalist

Stilul minimalist a cucerit până și spațiul outdoor. Un studio de designeri din Suedia a adăugat amenajărilor scandinave un produs destinat verilor toride de pretutindeni – dușul Garden, ca o poartă spre o nouă dimensiune a stării de bine.

www.shop.roshults.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Iulie 2017

Dușul Garden este o invenție inedită din punct de vedere estetic. Văzut pentru întâia oară, nu prea își trădează funcția, ceea ce îl face cu atât mai special. Arată precum cadrul unei uși, iar folosirea sa are efectul torenților de ploaie. Ca materiale de construcție, dușul Garden este un mix de metale și lemn, cu un design nespus de suplu. Baza dușului (podeaua) este din lemn de tec, iar structura este din oțel inoxidabil, ceea ce garantează durabilitate în timp.

Dușul Garden este invenția celor de la BRDA Broberg&Ridderstrale, și face parte dintr-o colecție mai amplă de mobilier outdoor destinat în special zonelor dotate cu piscină. Dușul se poate amplasa însă în orice fel de spațiu exterior, având un design atât de suplu încât e aproape invizibil. Dimensiuni: 85x85x214 cm. Greutate 47 kg. Culoare: antracit. Mod de folosire: robinetul este amplasat la nivelul mâinii, iar apa curge de sus, cu delicatețea unei perdele de ploaie. Preț: 3600 lire sterline.

www.shop.roshults.com

www.shop.roshults.com

www.shop.roshults.com

Publicitate
Publicitate