logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bucătăria Y – insulă pentru comunicare

Deși bucătăria e asociată de regulă atmosferei de familiei, nevoii de a prepara și consuma mâncarea, cei din Occident duc lucrurile ceva mai departe. Ei interpretează bucătăria ca pe un spațiu de socializare și comunicare în jurul unei gustări.

bucataria_y_1-2638
Andreea Chiru  |  19 Iulie 2017

Bucătăria Y a fost prezentată la imm cologne 2017 și, ce-i drept, a luat ochii tuturor. Motivul? Forma absolut inovatoare în ce privește modul de dispunere al mobilei. Denumirea vine chiar de la forma acestei bucătării, adică litera Y. De unde până unde? Cele trei laturi ale acestei litere formează un spațiu ce adună oamenii laolaltă, păstrând-le în același timp un spațiu individual ce permite socializarea și participarea la prepararea mâncării. Cu alte cuvinte, confort și comunicare.

Creatorul bucătăriei Y este arhitectul Michael Hilgers. Bucătăria Y se potrivește atât într-o casă spațioasă, cât și într-un apartament modest ca suprafață. Tocmai laturile sale o ajută să își găsească locul oriunde. O putem interpreta sub forma unei platforme de comunicare și poate mobila atât o bucătărie în stil clasic, cât și una în stil american – în care bucătăria și livingul se găsesc în aceeași încăpere.

bucataria_y_2-2639

Culorile deschise albastru și bej gri – aflate în tendințe – dau un aer tineresc și proaspăt bucătăriei. Bufetul în albastru deschis oferă spațiu de stocare funcțional și accesibilitate ușoară pentru orice deschidere de sertar sau dulap. Arhitectul Michael Hilgers se vede pe sine ca un inventator de design. În proiectele sale create pentru manufacturieri cunoscuți, el combină întotdeauna o multitudine de invenții cu un design minimalist.

bucataria_y-2640

Publicitate
Publicitate