logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kamado – un grătar ceramic de inspirație asiatică

Suntem în plin sezon al grătarelor și poate vă întrebați care mai sunt trendurile anului în materie de preparare a mâncării în spațiile outdoor private. Vă prezentăm un model de grătar ceramic la modă, având calități funcționale deosebite, dar și un aspect tare prietenos cu curțile deloc spațioase. 

Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Mai 2022

Este vorba despre modelul de grătar Kamado, de inspirație asiatică. A preluat de la vechii japonezi pasiunea gătitului sub cerul liber și multifuncționalitatea. Ceea ce foloseau japonezii semăna mai degrabă cu o vatră construită din faianță, dar Kamado combină materialul ceramic cu funcțiile unui grătar pe lemne. Forma rotundă, alungită, cu capac ușor țuguiat și cu aripi laterale pentru amplasarea farfuriilor și a instrumentelor de gătit îl transformă într-o adevărată apariție-minune, fiindcă pe cât este de minimalist prin aspect, pe atât este de performant prin varietatea felurilor de mâncare pe care le poate coace.

Cu un grătar Kamado, se asigură o difuzare uniformă și deplină a căldurii, dar mai ales o izolare de excepție. Funcționează cu cărbuni și dispune de termometru pentru măsurarea temperaturii de la interior. Spre diferență de grătarul obișnuit, poate fi mai degrabă asemănat cu o capsulă adâncă la interiorul căreia se prepară mâncarea în mai multe variante – pe grătar, la abur, în cuptor. Funcționează inclusiv ca afumătoare și cuptor de pizza.

{igallery catid=1374|imgid=6666}

În gama grătarelor Kamado se regăsesc o sumedenie de modele, pe dimensiuni și funcționalitate, deservind cele mai variate nevoi, de la nevoia unui mic grătar pentru excursii, la nevoia unei afaceri de tip HoReCa. La estetică se mai adaugă și diversitatea culorilor ceramice, cu totul aparte pentru un… grătar: roșu, verde, negru cu textură de diamant. Prețul reflectă însă calitățile acestui grătar, considerat unul dintre cele mai performante în anul 2022.

{igallery catid=1374|imgid=6667}

{igallery catid=1374|imgid=6668}

Publicitate