logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Totul despre tapetul outdoor

Sună aproape a fantezie, dar există: tapetul pentru pereții exteriori ai casei. Este o inovație pe care deocamdată o singură firmă producătoare o poate livra clienților din toată lumea: Wall&Deco. Funcționează ca un tapet indoor, dar rezistă la condiții de outdoor.

tapet_wall-5415
Tapet pentru pereții exteriori ai casei/Wallanddeco.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Iunie 2020

Tapetul exterior este o soluție relativ nouă și se recomandă în special pentru fațadele caselor sau pentru accentuarea anumitor pereți. E ideal pentru spațiile comerciale, pentru terasele în aer liber, dar și pentru realizarea unor jocuri estetice între pereții curții și cei ai casei. În cazul în care vrei ceva cu totul ieșit din comun sau ai curajul de a spune nu tencuielii decorative, tapetul outdoor e pentru tine! Firma care îl produce a realizat o întreagă colecție de modele, în general modele de impact, mult mai puternice estetic decât în cazul tapetului indoor. Combinații cromatice vibrante, modele geometrice (cele mai numeroase), chiar desene abstracte – colecția este una plină de fantezie, dedicată spațiilor care vor să se impună și să domine împrejurimile.

Ce este tapetul outdoor
Nu este un simplu tapet, evident, ci un produs care se poartă ca un tapet obișnuit, dar realizat din trei straturi, astfel încât să reziste oricăror condiții meteo. Tapetul propriu-zis, adică partea de model, nu este din hârtie, ci din fibră de sticlă imprimată, și reprezintă stratul de mijloc. Adezivul este pe bază de apă, special pentru suprafețe expuse umidității. Al treilea strat are rol protector și este din polyuretan transparent, protejând modelul tapetului de orice condiții meteo, de la soare puternic până la umiditate sau fulgi de zăpadă.

Montare
Montajul este simplu, tapetul exterior nu trebuie să dea mai multe bătăi de cap în raport cu un tapet obișnuit, pentru interioare – cel puțin așa garantează producătorul Wall&Deco. Se poate folosi pe suprafețe de mai multe feluri, fie pe pereți de beton, fie pe tencuială decorativă sau chiar peste vopsea colorată.

Întreținerea tapetului exterior
Tapetul exterior de la Wall&Deco are garanție de zece ani din momentul montării pe perete. Este un tapet superlavabil, astfel că se întreține simplu, putând fi curățat relativ des cu ajutorul unei cârpe umezite. Pentru a-și păstra aspectul proaspăt, acest tip de tapet este un strop lucios.
Se poate realiza pe comandă, la orice dimensiune, oricât de ciudată – în funcție de imaginația clientului sau cerințele peretelui exterior. Chiar și la nivel de model sau culoare, acest tapet pentru outdoor se poate personaliza, pe gustul clientului.

Nu știm dacă este neapărat un produs care să schimbe aspectul caselor, dar e clar o soluție inovatoare în ce privește adaptarea la condițiile de afară. În România, tapetul exterior de la Wall&Deco e disponibil prin mai mulți furnizori, printre care și Delta Studio.

www.wallanddeco.com
www.wallanddeco.com
www.wallanddeco.com
www.wallanddeco.com
www.wallanddeco.com