logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Relief – un set de mobilă lamelară

Creat din materiale durabile, dar cu aspect suplu, setul Relief de la Linia Furniture reprezintă o alternativă pentru cei care își doresc interioare cu adevărat inedite. Setul se încadrează în categoria mobilă lamelară.

linia_relief-5408
Relief de la Linia Furniture, un set inedit pentru bucătărie/Liniafurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Iunie 2020

Setul Relief a fost realizat de designerii atelierului Linia Furniture din nevoia de a da frâu liber imaginației. Este un set care-și poate găsi locul într-o bucătărie modernă, dar elegantă, într-o amenajare îndrăzneață. Conceptul se bazează pe secțiuni lamelare de lemn natural, folosite în așa fel încât să redea un joc al formelor și dinamicii. Materialele utilizate sunt lemnul de plop și sticla securizată, pentru masă.

www.liniafurniture.ro

Scaunele setului Relief creat de Linia Furniture dau impresia unor piese create dintr-o bucată, dar dispun de combinații de unghiuri drepte și rotunjimi care să se plieze pe forma corpului uman – spătarul asigură o poziție confortabilă chiar și în clipele petrecute în bucătărie, în fața unui pahar de vin. Secțiunile lamelare din care se compun spătarul și șezutul creează senzația de fluiditate și flexibilitate, cu toate că piesa de mobilier este una perfect stabilă, fixă. Masa setului Relief poartă denumirea Waterfall și dincolo de blatul confecționat de asemenea din secțiuni lamelare, trece drept o masă plutitoare, grație picioarelor invizibile. Sunt din sticlă securizată perfect transparentă.
Dimensiuni:
•    masă (L x l x h): 900 x 900 x 750 mm
•    scaune (L x l x h): 486 x 560 x 450 (910) mm

www.liniafurniture.ro
www.liniafurniture.ro

Despre Linia Furniture
Linia Furniture este un atelier din București, înființat din pasiune pentru amenajări interioare personalizate. Echipa e specializată în crearea de proiecte de design interior cu mobilier confecționat special pentru fiecare proiect în parte. Stilul este cel modern, dar cu accente variate, numitorul comun fiind mereu eleganța.
 

Publicitate
Publicitate