logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Construction Solutions – case fantezie pe comandă

O firmă de construcții din București îți pune la dispoziție un catalog din care-ți poți alege o căsuță ca-n filme. Construction Solutions realizează la comandă case pe roți, case modulare și case din structură metalică.

construction_rotund-5417
O casă pe comandă, gata în 20 de zile/Constructionsolutions.co.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Iunie 2020

E vorba de case cu suprafețe mici, dar cu un design atipic pentru peisajul arhitectural din România. Sunt case inspirate din stilul de viață american, cu costuri minime și spații foarte practice în care spectacolul formelor și gradul de inovație al soluțiilor de mobilare compensează suprafața redusă.  

Construction Solutions dispune de trei variante de proiecte: tiny house – fixe sau pe roți, case modulare – în mai multe variante de suprafață, și case de vacanță tip container – cu două variante de suprafață. Oricare dintre aceste construcții se poate preta și industriei HoReCa, sub forma unor spații de comercializare a produselor de consum ori spații de cazare în zone turistice, dar se pot folosi și în domeniul office, sub forma unor birouri inedite.

constructionsolutions.co.ro

Avantajele acestor construcții sunt:
– prețurile accesibile, între 20.000 și 50.000 euro în funcție de tipul casei și suprafața agreată
– timp de construire, oricare dintre modelele necesită cel puțin 15 zile și cel mult 20 de zile
– rezistența la cutremure, căsuțele sunt prevăzute să facă față onorabil unor seisme de până la 8.5 grade pe scara Richter
– au o durată de viață de cel puțin 70 de ani

Fiecare dintre categoriile de case propuse de Construction Solutions se poate executa în mai multe variante de design. Proiectele pot fi personalizate la cerere, iar stilul este cel modern, minimalist dar cu accente variate, de la cel rustic, la cel scandinav. Cum v-ar plăcea o casă în formă de piramidă sau una rotunjită?

„Suntem o companie determinată să schimbăm piața imobiliară în România și să încurajăm oamenii să aleagă alternative ale construcțiilor tradiționale”, se arată pe site-ul Construction Solutions.

constructionsolutions.co.ro
constructionsolutions.co.ro
constructionsolutions.co.ro

Publicitate