logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Masara – configurează-ți masa la Blaj!

Masara este numele brandului sub care Activ7Product realizează mese de lux la comandă. Mesele se pot personaliza pe gustul clienților, dar opțiunile de personalizare sunt fixe. În acest fel, Masara se asigură că toate produsele pe care le vinde îi fac cinste.

masara_configurator-5422
La fiecare masă cumpărată, Masara plantează copaci/Masara.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Iunie 2020

 

Atelierul se află în Blaj, în inima Transilvaniei, iar ideea de la care s-a pornit a fost dorința de personalizare. Sub numele Activ7 Product, echipa realiza mobilier din lemn masiv, în special blaturi de masă, până într-o zi când s-a simțit nevoia unui plus de originalitate.

„În urma unei experiențe de 7 ani în industria lemnului, producând mii de blaturi de mese, apare o întrebare: unde este masa noastră?”, se arată pe site-ul Masara. Așa că s-a pus la cale producerea unor colecții de mese de lux, din cele mai bune materiale posibile, și cu posibilitatea de configurare adresată clientului.

Materialele sunt lemnul masiv de diferite esențe, în vreme ce picioarele meselor sunt realizate din inox satinat sau vopsit în câmp electrostatic. La nivelul finisajului, se aleg numai uleiuri ecologice.

www.masara.ro

Produsele Masara

În colecțiile de mese Masara intră nu doar mesele deja clasice de living, ci și mese /blaturi pentru bucătărie, dining și chiar mese pentru birou. Sunt disponibile mai multe colecții, în funcție de stilul amenajării și funcția produsului. Mesele pot fi cumpărate ca atare din showroom-ul Masara, sau personalizate pe comandă. Configuratorul este disponibil pe site-ul Masara și foarte ușor de folosit.

 Pentru că lucrează cu lemnul și înțeleg valoarea acestui material natural atât de important, cei de la Masara au decis ca la fiecare comandă de masă pe care o primesc să planteze 5 copaci. „Sub această formă se plantează 80%, în timp ce se consumă 20%” din materia lemnoasă, se arată pe site-ul Masara.

www.masara.ro
www.masara.ro

Publicitate
Publicitate