Unic în România: mobilierul outdoor din aluminiu șlefuit

Cu toate că pare să vină iarna, nu primăvara, e bine să facem planuri pentru zilele însorite de petrecut afară, în curte. Homelux anunță printr-un comunicat de presă o colecție inovatoare de mobilier destinat spațiilor outdoor: din aluminiu șlefuit.

 +5
Piese inovatoare ajung prin Homelux pe piața din România./Homelux.ro
  |  

„De la piese individuale la seturi complete de relaxare, canapelele, fotoliile și mesele din aluminiu șlefuit sunt piese unice pe piața din România, fiind concepute să dureze o perioadă îndelungată.” – se arată în comunicatul venit la redacție. Colecția de mobilă outdoor din aluminiu șlefuit este o noutate în țara noastră, aducând în plus un grad mai mare de rezistență din toate punctele de vedere.

Calități:
- rezistență în timp: aluminiul șlefuit este un material cu o durată de viață mult mai mare decât aluminiul vopsit, folosit până acum pentru mobila outdoor

- rezistență la ciobire: fiind turnat în masă, face față oricăror mici incidente care l-ar putea ciobi sau l-ar putea face să ruginească.

- rezistență în orice condiții meteorologice: aluminiul șlefuit are marele avantaj de a putea fi păstrat în curte, sub cerul liber, chiar și pe durata iernii, sub ninsoare sau ploaie. Nu se deteriorează, nu ruginește, nu se pătează, nici deformează. Acesta este un mare avantaj, mai ales pentru cei care nu au de regulă spațiu interior pentru depozitarea mobilei de grădină în timpul rece.  +5 www.homelux.ro +5 www.homelux.ro

Din punct de vedere estetic, mobilierul din aluminiu șlefuit pus la dispoziție de Homelux prezintă alte calități: design modern, ușor de integrat spațiilor verzi oricât de restrânse sau dimpotrivă. Rezistența materialului în timp este combinată cu un look simplu, elegant, marcat de forme geometrice și de asigurarea unui confort deplin.

În această colecție de mobilă outdoor din aluminiu șlefuit, Homelux a introdus seturi de canapele și fotolii pentru afară, seturi de scaune și masă în variante diferite de dimensiune, șezlonguri sau colțare, seturi de mobilă tip bar. De abia apărut pe piața europeană, acest mobilier este foarte apreciat în țări precum Italia, Spania, Norvegia sau Suedia.  +5 www.homelux.ro +5 www.homelux.ro

Despre Homelux
Homelux este o companie de retail în plină ascensiune, ce le propune clienților de la idei de amenajare la mobilier pentru toată casa, de la decorațiuni variate la corpuri de iluminat și covoare. Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Compania are în momentul de față 4 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București, Homelux Ploiești, Homelux Mercur (Piața Victoriei nr. 1) și Homelux Focșani.


Homelux: expoziție cu vânzare la mobilier outdoor

Dacă sunteți în căutare de mobilier outdoor de calitate și la reducere de preț, Homelux vă așteaptă în parcarea DN1 Value Centre București (fostul centrul Prisma), cu o adevărată expoziție. Aici veți găsi și colecțiile momentului.

 +4
Homelux a deschis o zonă expo de mobilier outdoor în parcarea DN1 Value Centre București/Homelux.ro
  |  

Zona ezpozițională a fost deschisă la finalul lunii iunie, veninând în întâmpinarea celor care doresc să renoveze spațiile exterioare ale locuinței – terase, curți, balcoane. Homelux le pune la dispoziție combinația ideală: piese din aluminiu șlefuit și piese de mobilier cu reduceri considerabile de preț – până la 40%.

Gama de piese de mobilă outdoor din cadrul Homelux cuprinde mobilier pentru terasă și grădină, seturi de dining și canapele confortabile, mese de bar și șezlonguri, fotolii și balansoare, seturi formate din masă și scaune. Piesele fac parte din stiluri variate și răspund unei plaje cât mai largi de gusturi și de buget.

„În topul produselor expuse se află mobilierul modern din aluminiu șlefuit, unic pe piața din România, cu un raport calitate-preț de excepție. Marele avantaj al acestui tip de mobilier este că nu se deformează în timp, nu se decojește și nu necesită depozitare pe timpul iernii, fiind rezistent la ploaie și zăpadă. Practic, cu piesele din aluminiu șlefuit Homelux faci o achiziție avantajoasă pe termen lung, căci rezistă o viață.” – se arată în comunicatul de presă primit în redacția Magmob.

Despre Homelux
Homelux este o firmă de retail de mobilier și decorațiuni, în plină expansiune, ce integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse de o calitate deosebită, pentru toate bugetele. Compania are în momentul de față 3 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

 +4 www.homelux.ro +4 www.homelux.ro +4 www.homelux.ro


Zento – piscină multifuncțională

Nu e o piscină propriu-zis, ci o cadă cu hidromasaj, de instalat într-o curte privată și folosit cu prietenii pe timpul zilelor de vară. Zento are într-o singură piesă de exterior mai multe funcții menite să te facă să te simți ca într-un resort spa.

 +5
O soluție inedită de a avea la un loc mai multe distracții outdoor/Westviewmfg.com
  |  

Zento Coastal Gray a fost creat de compania canadiană Westview Manufacturing, pornind de la un concept ideal pentru perioada pandemiei în special: relaxare completă într-o singură construcție practică și discretă. În jurul unei căzi outdoor cu hidromasaj a fost creat un adevărat chioșc de grădină, iar pentru un plus de distracție i s-a integrat și funcția de bar.

Zento Coastal Gray asigură accesul la cada cu hidromasaj cu ajutorul câtorva trepte; chioșcul este prevăzut cu doi pereți laterali și ferestre cu jaluzele pentru a asigura discreție, iar una dintre laterale a fost dotată cu o tejghea de bar și câteva scaune înalte. Fiind creat cu gândul la relaxare acasă, acoperișului i s-a adăugat o lucarnă, permițând pătrunderea luminii pe timpul zilei și admirarea cerului înstelat pe timpul serii.

Construcția outdoor este realizată din materiale ușoare – polietilenă – dar cu aspect de lemn vopsit. Modul de asamblare este atât de simplu, încât nu necesită asistență din partea furnizorului; clientul își poate monta singur acasă chioșcul Zento Coastal Gray, operațiunea desfășurându-se pe durata a circa 3 ore. Costul acestui produs menit să asigure senzația de vacanță se ridică la suma de 4.200 dolari canadieni.  +5 www.westviewmfg.com +5 www.westviewmfg.com +5 www.westviewmfg.com +5 www.westviewmfg.com

 


Totul despre tapetul outdoor

Sună aproape a fantezie, dar există: tapetul pentru pereții exteriori ai casei. Este o inovație pe care deocamdată o singură firmă producătoare o poate livra clienților din toată lumea: Wall&Deco. Funcționează ca un tapet indoor, dar rezistă la condiții de outdoor.

 +6
Tapet pentru pereții exteriori ai casei/Wallanddeco.com
  |  

Tapetul exterior este o soluție relativ nouă și se recomandă în special pentru fațadele caselor sau pentru accentuarea anumitor pereți. E ideal pentru spațiile comerciale, pentru terasele în aer liber, dar și pentru realizarea unor jocuri estetice între pereții curții și cei ai casei. În cazul în care vrei ceva cu totul ieșit din comun sau ai curajul de a spune nu tencuielii decorative, tapetul outdoor e pentru tine! Firma care îl produce a realizat o întreagă colecție de modele, în general modele de impact, mult mai puternice estetic decât în cazul tapetului indoor. Combinații cromatice vibrante, modele geometrice (cele mai numeroase), chiar desene abstracte – colecția este una plină de fantezie, dedicată spațiilor care vor să se impună și să domine împrejurimile.

Ce este tapetul outdoor
Nu este un simplu tapet, evident, ci un produs care se poartă ca un tapet obișnuit, dar realizat din trei straturi, astfel încât să reziste oricăror condiții meteo. Tapetul propriu-zis, adică partea de model, nu este din hârtie, ci din fibră de sticlă imprimată, și reprezintă stratul de mijloc. Adezivul este pe bază de apă, special pentru suprafețe expuse umidității. Al treilea strat are rol protector și este din polyuretan transparent, protejând modelul tapetului de orice condiții meteo, de la soare puternic până la umiditate sau fulgi de zăpadă.

Montare
Montajul este simplu, tapetul exterior nu trebuie să dea mai multe bătăi de cap în raport cu un tapet obișnuit, pentru interioare – cel puțin așa garantează producătorul Wall&Deco. Se poate folosi pe suprafețe de mai multe feluri, fie pe pereți de beton, fie pe tencuială decorativă sau chiar peste vopsea colorată.

Întreținerea tapetului exterior
Tapetul exterior de la Wall&Deco are garanție de zece ani din momentul montării pe perete. Este un tapet superlavabil, astfel că se întreține simplu, putând fi curățat relativ des cu ajutorul unei cârpe umezite. Pentru a-și păstra aspectul proaspăt, acest tip de tapet este un strop lucios.
Se poate realiza pe comandă, la orice dimensiune, oricât de ciudată – în funcție de imaginația clientului sau cerințele peretelui exterior. Chiar și la nivel de model sau culoare, acest tapet pentru outdoor se poate personaliza, pe gustul clientului.

Nu știm dacă este neapărat un produs care să schimbe aspectul caselor, dar e clar o soluție inovatoare în ce privește adaptarea la condițiile de afară. În România, tapetul exterior de la Wall&Deco e disponibil prin mai mulți furnizori, printre care și Delta Studio. +6 www.wallanddeco.com +6 www.wallanddeco.com +6 www.wallanddeco.com +6 www.wallanddeco.com +6 www.wallanddeco.com
 


Kalman – căsuțe de joacă pentru copii

Căsuțele Kalman reprezintă afacerea de succes a doi soți din București, cu un atelier deschis însă în Harghita. E vorba de căsuțe de joacă pentru cei mici, dar realizate la un nivel de calitate destul de lipsit de concurență în România.

 +6
O soluție cochetă pentru spațiile de joacă private/Casutekalman.ro
  |  

Afacerea a fost începută cu circa zece ani în urmă, adresându-se copiilor cu părinți înstăriți. Deci, din start, o afacere cu produse peste prețul pieței. Căsuțele Kalman reprezintă o alternativă cochetă pentru spațiile de joacă ale copiilor în curți private, dar și în spații publice. Se pot utiliza în curtea casei, dar și în curtea grădiniței/școlii, sau chiar în parcuri. În medie costă cam de patru ori mai mult decât produsele similare disponibile în magazinele de bricolaj, dar există o explicație pentru acest lucru.

Materialele
Materialele sunt de cea mai bună calitate, special alese pentru a nu risca sănătatea celor mici. E vorba de lemn natural de brad, și de vopsele ecologice într-o mare varietate de culori. Vopselele se aplică în trei straturi pe fiecare față a scândurii, asigurând o acoperire perfectă, dar și rezistența culorii în timp. +6 www.casutekalman.ro +6 www.casutekalman.ro

Lucru manual
Căsuțele Kalman sunt realizate manual, fiecare dintre ele reprezentând un produs unicat, personalizat la maximum. Lambriurile de lemn de brad sunt perfect șlefuite, urmărindu-se îndepărtarea tuturor așchiilor de lemn care ar putea înțepa copiii. În echipa lucrătorilor sunt cooptați meșteri artizani din partea locului.

Se execută pe comandă
Există mai multe modele de căsuțe Kalman, și pornindu-se de la fiecare, clientul poate alege dimensiunile, culorile și eventual piesele de mobilier de la interior. Pereții sunt din lambriuri, iar podeaua este acoperită cu parchet laminat. Unele modele au terasă, altele au chiar și un mic podeț. Printre modele, se găsesc și căsuțe Kalman de construit în copac. Multe dintre modele poartă numele copiilor pentru care au fost comandate.  +6 www.casutekalman.ro

În ce privește execuția, căsuțele Kalman nu se pot cumpăra de pe o zi pe alta; se pot doar comanda, și în funcție de dimensiunile și modelul ales, construirea durează 3 și 6 săptămâni. Sunt construite în atelierul din Harghita, apoi transportate la adresa clientului. Aici, montajul mai durează circa o zi, uneori chiar două. Dar sunt căsuțe personalizate pe cât de mult posibil pe gustul copiilor, iar siguranța materialelor folosite e parcă mai importantă decât orice altceva. +6 www.casutekalman.ro +6 www.casutekalman.ro