logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Unic în România: mobilierul outdoor din aluminiu șlefuit

Cu toate că pare să vină iarna, nu primăvara, e bine să facem planuri pentru zilele însorite de petrecut afară, în curte. Homelux anunță printr-un comunicat de presă o colecție inovatoare de mobilier destinat spațiilor outdoor: din aluminiu șlefuit.

Piese inovatoare ajung prin Homelux pe piața din România./Homelux.ro
Andreea Chiru  |  02 Martie 2022

„De la piese individuale la seturi complete de relaxare, canapelele, fotoliile și mesele din aluminiu șlefuit sunt piese unice pe piața din România, fiind concepute să dureze o perioadă îndelungată.” – se arată în comunicatul venit la redacție. Colecția de mobilă outdoor din aluminiu șlefuit este o noutate în țara noastră, aducând în plus un grad mai mare de rezistență din toate punctele de vedere.

Calități:
– rezistență în timp: aluminiul șlefuit este un material cu o durată de viață mult mai mare decât aluminiul vopsit, folosit până acum pentru mobila outdoor

– rezistență la ciobire: fiind turnat în masă, face față oricăror mici incidente care l-ar putea ciobi sau l-ar putea face să ruginească.

– rezistență în orice condiții meteorologice: aluminiul șlefuit are marele avantaj de a putea fi păstrat în curte, sub cerul liber, chiar și pe durata iernii, sub ninsoare sau ploaie. Nu se deteriorează, nu ruginește, nu se pătează, nici deformează. Acesta este un mare avantaj, mai ales pentru cei care nu au de regulă spațiu interior pentru depozitarea mobilei de grădină în timpul rece.

www.homelux.ro
www.homelux.ro

Din punct de vedere estetic, mobilierul din aluminiu șlefuit pus la dispoziție de Homelux prezintă alte calități: design modern, ușor de integrat spațiilor verzi oricât de restrânse sau dimpotrivă. Rezistența materialului în timp este combinată cu un look simplu, elegant, marcat de forme geometrice și de asigurarea unui confort deplin.

În această colecție de mobilă outdoor din aluminiu șlefuit, Homelux a introdus seturi de canapele și fotolii pentru afară, seturi de scaune și masă în variante diferite de dimensiune, șezlonguri sau colțare, seturi de mobilă tip bar. De abia apărut pe piața europeană, acest mobilier este foarte apreciat în țări precum Italia, Spania, Norvegia sau Suedia.

www.homelux.ro
www.homelux.ro

Despre Homelux
Homelux este o companie de retail în plină ascensiune, ce le propune clienților de la idei de amenajare la mobilier pentru toată casa, de la decorațiuni variate la corpuri de iluminat și covoare. Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Compania are în momentul de față 4 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București, Homelux Ploiești, Homelux Mercur (Piața Victoriei nr. 1) și Homelux Focșani.

Publicitate
Publicitate