logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Saltsib donează saltele pentru refugiați

În aceste zile de cumpănă, românilor de rând care au sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina li s-au alăturat și companii dornice să-și aducă propria contribuție. Printre acestea, și Saltsib, un producător de saltele de calitate, cu sediul în Sibiu.

saltsib-6535
Compania s-a alăturat inițiativelor de sprijinire a refugiaților din Ucraina./Saltsib.ro
Andreea Chiru  |  03 Martie 2022

Compania Saltsib s-a implicat activ în ajutorarea refugiaților, contribuind cu produse proprii trimise în zonele românești în care valul de ucraineni fugiți din calea gloanțelor crește de la o zi la alta. Pe 28 februarie, echipa Saltsib a încărcat un tir întreg cu saltele având destinația Suceava. O zi mai târziu, un al doilea transport de saltele, la fel de mare, a fost trimis de compania Saltsib la Vama Siret.

„Suntem alături de cei care au fost nevoiți să părăsească liniștea propriei case din cauza unor conflicte pe care nu credeam că le putem vedea in zilele noastre.”, au transmis reprezentanții Saltsib. Producătorul s-a alăturat campaniei umanitare derulate în parteneriat cu GLS, ONG Mâini Unite, ONG Acționăm și Lucian Costea.

Zilele acestea, echipa Saltsib a lucrat în ritm susținut pentru a produce o nouă serie de saltele comandate de firma CBS pentru dotarea spațiilor în care sunt primiți refugiații ucraineni, dar și un transport destinat Hotelului Bucovina, unde, de asemenea, sunt cazați foarte mulți oameni alungați din țară de armata rusă.

Despre Saltsib
Producător de saltele fabricate în România, cu tehnologie de ultimă generație, Saltsib lucrează cu companiile din domeniul HoReCa, livrând saltele în cantități mari. Acestea sunt produse pe orice dimensiune și beneficiază de o garanție de șase ani. „Ne dorim să facem din SaltSib un brand românesc sinonim cu experiența și calitatea pentru toți cei care caută soluții fiabile pentru un somn liniștitor odihnitor.”, se arată pe site-ul companiei.

www.saltsib.ro
www.saltsib.ro

Publicitate
Publicitate