logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Tiny House – căsuțe în natură, lansate de Mobexpert

După 28 de ani de prezență pe piața distribuitorilor de mobilă din România, Mobexpert vine cu o noutate absolut surprinzătoare. A lansat anul acesta conceptul de Tiny House, trecând la comercializarea a două modele de căsuță în natură.

tiny_house_mobexpert-6116
Un proiect inedit, realizat cu ajutorul clienților Mobexpert.
Andreea Chiru  |  27 August 2021

Ideea de Tiny House a fost supusă de Mobexpert părerii clienților, iar reacția aceasta a depășit așteptările, astfel că s-a ajuns la realizarea a două modele de căsuțe în natură: un model proiectat pentru vacanțe și un model de căsuță fixă.

Căsuța mobilă Mobexpert
Are o suprafață menită să respecte standardele impuse de legislația ce reglementează circularea pe drumuri publice, deci o suprafață destul de mică, de 2.55m  lățime și 6.6 m lungime. Se vinde cu un trailer înmatriculabil și este o soluție la cheie, dotată cu toate cele trebuincioase plecării la drum. Construcția este din lemn, iar pentru fabricarea propriu-zisă s-a încheiat un parteneriat cu Eco Tiny House din Miercurea-Ciuc. Prețul pornește de la 23.499 euro, la care se adaugă prețul trailerului, de 3.950 euro. Se integrează perfect oricărui peisaj, fiind adaptată cu toate cele necesare unei vacanța la mare, la munte sau în mediul rural. Se racordează simplu la utilitățile locale.

www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro

Căsuța fixă Mobexpert
Acesta este un model ceva mai generos ca suprafață, de 3.2m lățime și 7 m lungime și reprezintă o variantă de căsuță în natură dedicată în special tinerilor. Se poate amplasa pe proprietatea personală și, de asemenea, se vinde la cheie. Prețul începe de la 25.399 euro, având toate dotările incluse. Partenerul producător este compania Modulary din Piatra Neamț.

www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro
www.mobexpert.ro

Ambele variante de Tiny House Mobexpert se vând echipate cu aer condiționat și încălzire în pardoseală, cu baie și bucătărie funcționale, boiler, pardoseală și finisaje, corpuri de iluminat indoor și outdoor. Mobilierul este fabricat exclusiv în țara noastră, iar stilul adoptat este cel modern, cu accent pe nevoia de ergonomie. Fiind vorba despre căsuțe în miniatură, fiecare piesă de mobilier trebuie să se integreze perfect, atât ca dimensiune, cât și ca funcționalitate. Ceea ce caracterizează mobila pentru aceste modele de case este funcția de depozitare – peste tot se deschid mici sertare, mici dulăpioare, menite să facă atmosfera cât mai discretă și aerisită.

„Ne-am îndrăgostit de la bun început de aceste căsuțe Tiny House! Sunt elegante, cochete, versatile, au tot ce le trebuie pentru a vă ajuta să vă bucurați de natură, pentru a alerga și a vă juca cu copiii în zonele de relaxare de afară. Spațiul din interior este confortabil, având o zona de dormit, o bucătărie utilată și o baie spațioasă. La munte sau la mare, oriunde vă veți simți ca acasă. Vara sau în anotimpurile mai reci, căsuța oferă tot confortul, aer condiționat și încălzire în pardoseală”, se arată pe site-ul Mobexpert.

 

Publicitate
Publicitate