logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Vase din email de Sighișoara

Acest articol nu e despre mobilier, ci despre vesela pentru bucătărie. Vă prezentăm o afacere din Sighișoara, cu o experiență impresionantă de 40 de ani, și cu o misiune necesară zilelor noastre: produse de calitate, menite să apere sănătatea. Vorbim despre vase emailate pentru prepararea și servirea mâncării.

email2-6110
O fabrică cu 40 de ani de experiență./Emaildesighisoara.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 August 2021

Fabrica din Sighișoara poate fi găsită online sub denumirea de „Email de Sighișoara” și militează pentru popularizarea vaselor de bucătărie create în România, la standarde internaționale pentru siguranța alimentară.

Ce este emailul
Emailul este un material de tip sticlă, lipsit de miros și de culoare, dar mai ales este un material antibacterian. Vasele fabricate sub brandul Email de Sighișoara sunt create în trei straturi, acest fiind secretul siguranței lor. Primul strat este dintr-o tablă de oțel (un material special folosit în această fabrică și menit să disperseze căldura în mod uniform), peste care se aplică trei straturi de email care asigură nu doar protejarea preparatelor, ci și culoarea necesară. Vasele sunt arse la o temperatură de 800 de grade, ceea ce le oferă sigilarea perfectă a straturilor de sticlă și o protecție considerabilă la momentul folosirii. Se pare că procesul de fabricare a vaselor de email la Sighișoara dau mâncării și un gust mai bun.

www.emaildesighisoara.ro
www.emaildesighisoara.ro

Vase de gătit
Vasele fabricate la Sighișoara sunt concepute manual; designul este rezultatul unui efort realizat de o întreagă echipă formată din 25 de oameni, printre aceștia regăsindu-se și designeri de produs. Se potrivesc stilului boho chic, stilului romantic, stilului vintage – prin varietatea de culori pastel și rotunjimi. Partea interioară este din email ivoar, iar partea exterioară poate fi aleasă dintre mai multe nuanțe: verde fistic,  roz pal, bej caramel, albastru deschis sau gri cald.

www.emaildesighisoara.ro

Produsele Email de Sighișoara
În colecția vaselor fabricate la Sighișoara intră mai multe tipuri de vase: oale, tăvi și cratițe de gătit, boluri de servit mâncarea, cești de ceai și cafea, strecurătoare, polonice și spumătoarea. Sunt de dimensiuni mari, ceea ce le face ideale pentru bucătăriile în care mâncarea se gătește pentru mai multe zile. Vasele sunt compatibile cu aragazul electric, cuptorul clasic, plita cu inducție, mașina de spălat vase.

Publicitate