logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Trend Furniture a lansat catalogul mobilei pentru terasă

Cunoscut ca producător și distribuitor de piese de mobilier în industria HoReCa din țară și din străinătate, Trend Furniture începe vara cu o serie de vești bune. În ton cu zilele călduroase, pune accentul în această perioadă pe mobilierul outdoor, realizând în acest sens un adevărat ghid al alegerilor potrivite: catalogul dedicat teraselor în 2024, ținând cont de trenduri și nevoi variate.

Trend Furniture a lansat catalogul mobilei pentru terasă
Andreea Chiru  |  14 Iunie 2024

Realizat sub forma unui adevărat îndreptar pentru specialiști și nu numai, catalogul Trend Furniture are nu mai puțin de 255 de pagini și este disponibil la o atingere de mouse, pe site-ul producătorului. Reprezintă mai mult decât o înșiruire de produse la modă pentru mobilierul outdoor al acestei veri, reprezintă viziunea Trend Furniture asupra celor mai bune soluții în funcție de tipul spațiului exterior, dimensiune, funcționalitate și materiale preferate.

Catalogul conține informații pentru spațiile outdoor HoReCa, dar și pentru terasele private, structurând mobilierul pe mai multe categorii de interes. Pentru industria ospitalității, catalogul răspunde la întrebarea cum amenajăm grădina de vară, terasa stradală, ski barul și terasele lounge, prezentând seturi de mobilier în funcție de dimensiuni, materiale și stil de amenajare. La categoria mobilă outdoor pentru clientul final, se remarcă noutățile verii 2024 – în special setul Folio de fotolii tip balansoar, inspirate de nevoia unui confort maxim.

trendfurniture.ro
trendfurniture.ro

Respectând principiul sustenabilității, Trend Furniture a inclus în paginile catalogului și seturi de mobilier outdoor din… plastic. Dar nu orice plastic! „De la utilizarea plasticului regenerat certificat produs din surse regenerabile până la folosirea materialelor 100% naturale, urmărim reducerea impactului asupra mediului.”, precizează reprezentanții echipei. La această categorie, vorbim de seturi cu nume și design inspirate de cele mai în vogă destinații turistice – Capri, Florența. Salonic. De menționat setul Love, inspirat de dragostea pentru stilul baroc, în acest caz materialul fiind polietilena.

trendfurniture.ro
trendfurniture.ro

Un loc aparte îl ocupă în acest catalog și mobilierul luminos, ideal pentru spațiile tip bar sau terase transformate în decor de petrecere peste noapte. Reprezintă o marcă Trend Furniture, fiind un mix de eleganță și funcționalitate. Revelație: stable table, o soluție îndelung așteptată sub forma unor mese perfect stabile, autoreglabile și garantat neclintite, care se adaptează denivelărilor de până la 25mm.

trendfurniture.ro
trendfurniture.ro

Acestea sunt doar o mică parte a noutăților Trend Furniture pentru mobilierul outdoor al verii 2024. Dincolo de acest catalog, producătorul asigură clienților săi consultanță pentru proiecte personalizate 100%.

Publicitate
Publicitate