logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

IFFINA 2024 – sustainabilitate prin design

Indonesia Meuble & Design urmează să aibă loc în luna septembrie, în cadrul Indonesia Convention Exhibition, sub forma unui eveniment internațional menit să pună în valoare meșteșugul tradițional indonezian și pe producătorii de mobilier ai regiunii. Anul acesta se desfășoară sub sloganul Sustainable by Design, ținând deci pasul cu trendul mondial de slujire a nevoii de sustenabilitate și protejare a resurselor naturale.

IFFINA 2024 – sustainabilitate prin design
Andreea Chiru  |  17 Iunie 2024

Evenimentul a fost programat pentru zilele de 14-17 septembrie 2024, aflându-ne deci momentan în plin proces de înscriere a expozanților. „Observăm o creștere graduală a interesului pentru soluții creative care să contribuie la rezolvarea problemelor climatice inclusiv în industria producătorilor de mobilier”– au declarat organizatorii revistei MagMob. Propunerea lor ține de standurile expoziționale IFFINA unde vom vedea materiale refolosibile, resurse responsabile, design sustenabil – toate având misiunea de a rescrie modul de funcționare a industriei mobilei.

IFFINA în cifre
… arată cam așa: 300 de branduri locale, cu standuri de prezentare a celor mai noi produse și soluții de mobilare – aici intră și companii mari, cât și producători tip meșteșugari – în jur de 10.000 vizitatori din Indonezia și alte 41 de state ale lumii, 14 universități care participă cu 25 de programe educaționale menite să întregească atmosfera prin organizare de work-shop-uri, lansări de produse și discuții. Toate aceste cifre au dus cel puțin la ediția IFFINA de anul trecut la 200 milioane dolari rezultați ca efect al contactelor de afaceri stabilite în cadrul evenimentului.

Centrul expozițional este organizat sub forma a patru mari sectoare: producători de mobilier, designeri branduri meșteșugari, expoziția Interzum dedicată în mod special artei meșteșugărești asiatice și Marele Pavilion unde expun reprezentanți ai țărilor străine.
IFFINA 2024 marchează cea de-a 11-a ediție, prima având loc în anul 2008. Între timp, a ajuns să se numere printre manifestările cele mai așteptate în zona asiatică, angajând prezență internațională și națională și având drept miză contactele de afaceri și descoperirea meșteșugului local.

Publicitate
Publicitate