logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Vidaxl – mobilier pentru vacanță în balcon

Că tot e soare și stăm acasă, ce-ar fi să ne simțim ca într-un sejur la mare? Am ales trei piese de mobilier pentru exterior, ideale pentru spații din jurul piscinei. Dincolo de designul spectaculos, sunt simplu de luat acasă și folosit pe balcon.

vidaxl-5181
Mobilă de vară, ideală pentru sejururi acasă/Vidaxl.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Aprilie 2020

Fie că aveți balcoane sau terase sau chiar acoperișuri pe care să vă întindeți la soare, oricare dintre piesele pe care ni le propun cei de la Vidaxl în acest sezon poate fi folosită acasă.

Un șezlong inspirat de forma diamantului, cu un design chiar atipic, este propunerea pentru cupluri. Se întinde pe terasă, în plin soare, sau chiar pe iarbă dacă stați la casă, și permite petrecerea câtorva clipe minunat de romantice. Dispunerea celor două locuri e chiar inovatoare în ce privește șezlongurile, iar acoperișul comun asigură umbra perfectă la nivelul capului. Dimensiuni: 215 x 140 x 130 cm (L x l x î). Structura este din ratan PE prins pe cadru din oțel vopsit în câmp electrostatic. Husele și pernele se pot spăla la mașină fără probleme.

www.vidaxl.ro
www.vidaxl.ro

Tot pentru cupluri este disponibil și un alt model de șezlong cu două locuri. Acest model seamănă mai degrabă cu un pat cu baldachin, cele două locuri fiind dispuse în paralele. Tare folositor este spătarul reglabil în patru poziții. Dat cu totul pe spate, șezlongul se transformă în pat pe suprafața căruia să moțăi sub soare. Perdeaua asigură nivelul dorit de umbrire, astfel că ești la adăpost de lumina puternică. Șezlongul dublu este din polistiren, pe un cadru metalic din oțel. Toate accespriile textile sunt lavabile, simplu de curățat.

www.vidaxl.ro

Cine dorește să se bucure și de soare și de mișcare în balcon poate alege șezlongul cu funcție de balansoar de la Vidaxl. Este de o persoană, dar se potrivește oricărui balcon. Designul este destul de original, combinând funcția de șezlong cu cea de balansoar, într-un stil minimalist simplu, geometric. Țesătura este din textilenă, simplu de spălat și rezistentă în timp.

www.vidaxl.ro
www.vidaxl.ro

Cu oricare dintre aceste piese balconul se transformă într-o mică oază în care să evadați fără să ieșiți din casă. Deocamdată!

Publicitate
Publicitate