logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ciudăţenii inspirate

În fiecare casă există o doză de nebunie, menit să echilibreze sobrietatea unui stil abordat sau doar să înveselească atmosfera. Voi până unde aţi îndrăzni cu acest detaliu? Vă provocăm cu o mică selecţie de mobilier puţin ciudat…

*
Publicitate
Szeklerman  |  13 August 2015

Memorabil

*
Fantezie şi momente de amuzament prin creaţia designerului Jay Watson

Mobilierul „MAI STAI PUŢIN” este creaţia designerului Jay Watson şi este menit să ofere motive de  amuzament  după o şedere mai îndelungată. Finisajul negru este un material termosensibil, care îşi schimbă culoarea în funcţie de transferul caloric de la corpul uman.

 

Cuburi magice

*
Vă place ideea acestei măsuţe?

Masa inspirată din celebrul cub Rubik stârneşte curiozitatea şi dorinţa de a-l atinge. Dar magia apare la atingere, când cuburile de sub porţiunea atinsă intră intr-o stare de levitaţie! Formaţiunea de cuburi din lemn levitează cu ajutorul magneţilor din interiorul acestora, uniţi prin cabluri de oţel, evitând destrămarea formaţiunii.

 

Dungi colorate

*
Onduleuri joviale şi pline de energie » Anthony Hartley

Indiferent de anotimp sau dispoziţie, scaunul creat de Anthony Hartley oferă o oază de bucurie prin terapia culorilor şi… dungilor! Scaunul este făcut din lamele din lemn de fag, vopsite colorat şi finisate cu lac high-gloss. Combinaţia cromatică şi forma şerpuindă ne duce cu gândul la o bucată de acadea uriaşă, un design futuristic şi „dulce”.

 

Obiecte pierdute!

*
Un nou loc pentru telecomandă... design Daisuke Motogi

Dacă aveţi un astfel de fotoliu şi nu vă găsiţi lucrurile, scotociţi fotoliul. Cu siguranţă găsiţi şi altceva! Realizat de Daisuke Motogi din cuburi de textile, are la bază ideea de confort; puteţi avea la îndemână orice obiect de care aveți nevoie, depozitându-l direct în adânciturile cuburilor de pe toată suprafaţa canapelei.

 

Publicitate
Publicitate