logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ambient Expo: întâlnire cu profesioniștii în design interior

Dacă urmează să îți amenajezi casa, restaurantul sau biroul și ți-ai propus să lucrezi cu profesioniști, Romexpo, magazinul Dizainăr și Revista Atelierul organizează pe 9 martie, de la ora 11:00, conferința Ambient Expo 2018 din cadrul târgului cu același nume, unde poți să afli despre Stilurile amenajărilor interioare de la unii dintre cei mai apreciați designeri și arhitecți de interior din România.

afis_Conferinta_Ambient_Expo_2018__Dizainar-3202
Participare de excepție - cei mai cunoscuți și talentați designeri de interior din România își vor expune părerile/Dizainar.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Martie 2018

Conferința Ambient Expo 2018 va avea loc în Pavilionul nou B2 din complexul expozițional Romexpo, la standul Dizainăr, și va oferi exemple de bune practici în designul de interior.

Anul acesta tema conferinței este “Stilurile amenajărilor interioare”, iar profesioniștii care ne vor ajuta să înțelegem ce stil ni se potrivește și vor vorbi despre unele dintre cele mai cunoscute proiecte de design ale lor sunt:

–    Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior
–    Ileana Răducanu, profesor de design interior, redactor șef Elle Decoration Romania, talent scouter
–    Mihai Popescu, designer Twins Studio
–    Arh. Marilena Popa & Arh. Alina Catrina, Zada Architecture
–    Arh. Cristina Stroe & Arh. Diana Nitreanu, Laboratorul de Arhitectură
–    Alex Adam, co-fondator AA Studio
–    Moderator: Mihnea Ghilduș, designer, DZNR Design Studio

www.dizainar.ro
Un eveniment destinat nu doar industriei de profil din România, ci tuturor românilor iubitori de frumos

“Ne aflăm frecvent în situații în care avem impresia că ne pricepem la toate. De exemplu eu am impresia că știu să cânt la chitară, până văd privirile îngrozite ale celor care mă ascultă. Și chiar știu să cânt, dar nu ca un profesionist, și cu siguranță nu mă va primi nimeni la vreo emisiune de talente. Din păcate, și atunci când vine vorba de designul de interior, mulți români au impresia că se pricep să-și amenajeze singuri locuința, restaurantul sau hotelul și poate că și prietenii lor privesc oripilați rezultatul, dar le e teamă să o spună. În acest domeniu eu sunt profesionistul care folosește designul românesc atât ca unealtă, dar și ca produs finit în amenajările interioare. Vă invit pe 9 martie, la Romexpo, la o discuție cu alți profesioniști care scriu istoria designului românesc și care vor demonstra de ce e atât de important să lucrezi alături de un designer sau un arhitect atunci când începi un proiect de amenajare.” Mihnea Ghilduș, designer, moderatorul conferinței Ambient Expo 2018.

La eveniment sunt așteptați și designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil, cât și studenții de la facultățile de Arhitectură și Design. 
 

Publicitate