logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

MIFF 2018 – începe Târgul Internaţional de Mobilă din Malaysia

MIFF, Târgul Internaţional de Mobilă din Malaysia, este evenimentul lider al sectorului de mobilier din Asia de Sud-Est, şi unul dintre cele mai importante târguri de mobilă din lume, reprezentând un cadru apreciat al afacerilor în domeniul mobilierului.

miff-3205
Un eveniment mare ce continuă să crească - MIFF/2018.miff.com.my
Andreea Chiru  |  06 Martie 2018

Încă de la prima sa ediție din 1995, MIFF a creat oportunităţi excelente de colaborare şi posibilitatea încheierii unor contracte avantajoase pentru sute de mii de participanți. MIFF este un târg destinat producătorilor de mobilă din toată lumea şi cumpărătorilor en-gros. A 24-a ediţie a târgului va avea loc în perioada 8-11 martie 2018 în Kuala Lumpur.

La ediția 2018, MIFF se va extinde, spaţiul expoziţional va creşte cu 25%, ajungând astfel la o suprafață de 100.000 metri pătrați, şi se va desfăşura în două locuri: Putra World Trade Centre şi noul centru de expoziţii Malaysia International Trade and Exhibition Centre (MITEC). Ediţia 2018 a MIFF nu înseamnă numai suprafaţă expoziţională mai mare, ci şi o rebranduire completă a târgului: concept şi design noi, mai multe segmente create pentru a oferi vizitatorilor din abundenţă colecţii de mobilier şi o gamă mai largă de produse.

imre-3204
Imre Zilahi, redactorul-șef al revistei MagMob, ne aduce an de an noutăți de la MIFF

Deoarece MIFF este evenimentul care dă startul circuitului târgurilor de mobilă din Asia de Sud-Est, vizitatorii au avantajul de a afla printre primii noile tendinţe ale anului în designul de interioare şi au oportunitatea să vadă produsele a peste 500 de producători de mobilier din Asia şi din întreaga lume în domeniile: mobilier pentru dormitoare, bucătării, băi, sufragerii, camera copiilor, birouri, grădini şi spaţii comerciale.
La MIFF 2018 în prim plan va fi designul, deoarece în noul concept al evenimentului designul înseamnă creativitate, înnoire şi schimbare. Redactorul șef al revistei Magmob va transmite cât de curând din Kuala Lumpur.

 

Publicitate
Publicitate