logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lumea VOX – eveniment în cadrul RDW 2020

Pe 11 septembrie s-a desfășurat un eveniment dedicat creatorilor de amenajări interioare, eveniment ce a marcat începutul Romanian Design Week. E vorba despre o prezentare a brandului VOX by Scandinavian Design House.

vox5-5674
Colecții de mobilă pentru toată casa/Vox.pl/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Septembrie 2020

Unul dintre cele mai mari showroom-uri de soluții pentru amenajări în stil scandinav a deschis seria evenimentelor conexe Romanian Design Week. Showroom-ul VOX a găzduit un eveniment de prezentare a pieselor de mobilier și accesorii smart pentru acasă.

În cadrul evenimentului VOX au avut loc o serie de prezentări de piese de mobilier și accesorii menite să propună un stil de viață sustenabil, modern și adaptat nevoilor actuale:
– soluții smart pentru finisaje indoor și outdoor
– soluții smart de mobilare a casei
– programul VOXBOX, un program online pentru design interior și vizualizare 3D
– proiecte din portofoliul VOX.

Dacă vă întrebați ce aduce VOX nou în România, este vorba despre un concept mai rar întâlnit pe piața producătorilor de mobilă din țara noastră: colecții de mobilier pentru întreaga locuință. Alegând una dintre colecțiile VOX România, casa va căpăta o atmosferă armonioasă la nivelul tuturor încăperilor, indiferent de stilul ales. VOX Romania propune o sumedenie de colecții, cele mai multe dintre ele fiind prevăzute cu minicolecții în același tip de design/stil/cromatică pentru camerelor celor mici. Se pot face și combinații între colecții pentru amenajarea unei locuințe, mai ales că printre serviciile VOX Romania se numără și cele de amenajare interioară.

www.vox.pl/ro
www.vox.pl/ro
www.vox.pl/ro
www.vox.pl/ro
www.vox.pl/ro

În cadrul evenimentului din 11 septembrie, a fost prezentată și aplicația VOXBOX, un instrument tare practic și avantajos care permite specialiștilor în design interior să probeze în format 3D mai multe variante de amenajări cu ajutorul produselor și colecțiilor VOX. La final, fiecare amenajare calculează automat și prețul total al cumpărăturilor.

www.vox.pl/ro

Showroom-ul VOX Romania a fost deschis în februarie 2020 în sistem de franciză. Magazinul stă la dispoziția creatorilor de amenajări interioare dar și clienților finali la adresa Șos. București-Nord nr. 15-25.

Publicitate
Publicitate