logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Meble Polska 2018 – unul dintre cele mai MARI târguri de mobilă

Oferta poloneză de mobilier pentru export va fi făcută publică în luna martie, la Poznań, cu ocazia celei de-a zecea ediție a târgului MEBLE POLSKA. Vorbim despre un târg de proporții internaționale, participanții venind nu doar din Europa, ci și din îndepărtata Americă.

ARENA DESIGN, HOME DECOR, MEBLE POLSKA 2017
Târgul de la Poznan este extrem de animat în fiecare an
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Februarie 2018

Distribuitorii en-gros de mobilier din peste 50 de ţării vor fi prezenți la Poznań în martie 2018, pentru a lua parte la expoziţia MEBLE POLSKA 2018. Acest târg este cel mai mare eveniment de contractare de mobilier din Europa Centrală şi de Est, iar în centrul atenției se găsește, evident, Polonia, din postura celui de-al patrulea mare producător de mobilier din Europa. De-a lungul edițiilor anterioare, MEBLE POLSKA și-a tot schimbat formula ajungând la una comercială și crescând astfel relevanța la nivelul evenimentelor de profil din lume.

MEBLE POLSKA – Expoziţie premium
La  Poznań vin comercianţi din Europa, America de Nord, dar şi din Arabia Saudită, Egipt, India, Indonezia, Mauriţius sau Peru. Expoziţia din 2018 va fi la fel de mare precum ediţia record din 2017.
Printre expozanți se numără cei mai importanţi producători polonezi de mobilă şi exportatori interesaţi de atragerea de noi parteneri pentru vânzări. An de an, oferta târgului de mobilă din Poznań devine tot mai variată. La standurile târgului MEBLE POLSKA se pot vedea atât colecții de mobilier din OSB, cât și din lemn masiv  și mobilier de clasă premium. Mobila tapițată va fi prezentă sub forma unor colecții inedite, semnate de designeri locali. Iar principala atracție va fi expoziția de saltele, domeniu în care Polonia excelează.  BONUS: o parte a expoziției MEBLE POLSKA se va desfășura în spații închise, așa numitele secret rooms, destinate cumpărătorilor cu cele mai mari bugete din cadrul târgului.

ARENA DESIGN, HOME DECOR, MEBLE POLSKA 2017
Mobila tapiţată este cel mai puternic segment al industriei în Polonia

Ediția 2018 a târgului MEBLE POLSKA va fi completată de expoziția Interior Home Decor, dedicată în special design-ului industrial. Organizatorii târgului promit o ediție de excepție, prin participarea a doi designeri, Patrice Bert şi Christian Werner, colaboratori ai brandului Ligne Roset, companie de familie cu o experiență de peste 150 de ani.
ARENA DESIGN, HOME DECOR, MEBLE POLSKA 2017
Negru, roşu şi alb — vi se pare cunoscut acest brand?

Intrare liberă după înregistrare
Pentru cumpărătorii de mobilier, arhitecţii de interior şi designerii de mobilier, precum şi pentru alţi profesionişti din industria de mobilier şi decoraţiuni, intrarea la expoziţie este gratuită după înregistrare pe site www.meblepolska.pl/ro

 

Publicitate
Publicitate