logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

OMBYTE de la IKEA – colecție destinată mutării

IKEA lansează colecția limitată OMBYTE pentru tinerii cu un stil de viață alert. Mutare după mutare, împachetare și despachetare – IKEA propune o serie de cutii speciale pentru aceste ocazii.

OMBYTE_2-4358
Colecția OMBYTE este limitată/IKEA.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iulie 2019

Colecția este rezultatul colaborării dintre IKEA și o echipă de trei designeri, Erik Thomasson, Philipp Süssmann și Ida Pettersson Preutz tocmai pentru a veni în întâmpinarea nevoilor generației tinere de astăzi. Conceptul colecției OMBYTE pornește de la capacitatea de a împacheta într-un mod foarte practic și util și de a despacheta la fel de organizat pentru a nu pierde timpul mai mult decât e nevoie cu depozitarea lucrurilor în noua casă.

Practic, colecția MOBYTE include patru modele de cutii și toate obiectele necesare pe timpul mutării și instalării la noul domiciliu.

www.IKEA.ro

„Produsele disponibile în colecția OMBYTE sunt obiecte indispensabile în procesul de mutare, dar care, de asemenea, îți pun în valoare identitatea și vor putea fi expuse cu ușurință în noua locuință pentru a-ți reflecta stilul și personalitatea," spune James Futcher, IKEA Creative Leader.

„Știm că procesul mutării nu este unul ușor. Fie că te muți în altă parte a casei, peste stradă sau în cealaltă parte a orașului, cu OMBYTE, ne-am dorit să transformăm mutatul într-o activitate practică, dar și interesantă, adăugând culori, modele și expresivitate lucrurilor esențiale folosite la mutat.”, a declarat Mats Nilsson, IKEA Creative Leader.

www.IKEA.ro

Colecția OMBYTE include cutii de depozitare din lemn sau oțel, cutii mobile, și genți — tipul de produse la care vă așteptați de la IKEA — plus unele accesorii indispensabile atunci când te muți, precum cutii de carton, un cărucior, benzi adezive, și cuverturi de protecție. În locul griului utilitar, simplu, și a maroului pe care îl vedeți în mod obișnuit la produsele de deplasare și de depozitare, produsele din această colecție sunt disponibile în culori vii,  texturi interesante și imprimeuri creative. OMBYTE vă va face cu adevărat să vă doriți schimbarea locuinței!
 
Colecția ediție limitată OMBYTE va fi disponibilă începând cu 1 august în magazinele IKEA și online.
 

Publicitate