logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

PFFM – singurul târg asiatic de importuri de mobilier

Între 5 și 7 iulie 2023 are loc la Manila un eveniment demn de atenția producătorilor de mobilă interesați să exporte pe piața filipineză. Este vorba despre Philippines Furniture Furnishing Market (PFFM), un eveniment desfășurat pe o suprafață de 7000 mp, aducând laolaltă 150 de companii expozante. În ce privește vizitatorii, se preconizează un număr de 8000 de vizitatori profesioniști.

PFFM – singurul târg asiatic de importuri de mobilier
Publicitate
Zilahi Imre  |  16 Mai 2023

Importatori de mobilă, distribuitori online și nu numai, designeri de produs și arhitecți de interioare, agenții imobiliare și reprezentanți ai industriei HoReCa sunt așteptați să treacă pragul ediției 2023 a evenimentului PFFM de la Manila.

„PFFM își propune să asigure o platformă comercială eficientă, atrăgând noi oportunități de afaceri pe piața filipineză, cu o gamă variată de produse de mobilă și mobilier de înaltă calitate pentru a satisface nevoile de aprovizionare ale pieței locale” — se arată în comunicatul de presă ajuns pe adresa redacției MagMob.

Șase atracții pe piața de mobilier filipineză:

• 60% din colecțiile de mobilier provin din afara țării, practic din import
• Evenimentul țintește nevoile unei populații de 112 milioane de locuitori cu o medie de vârstă de nici 30 de ani
• Aproape jumătate din populația locală trăiește în spații urbane, așadar mobilierul de tip urban – minimalist, modern, contemporan – este la mare căutare
• Industria imobiliarelor a generat în anul 2021 venituri în valoare de 2,38 miliarde de dolari
• Prognoza de creștere a PIB-ului pentru 6,3% în 2023
• Piața locală de mobilier vehiculează creșteri de 10 procente în anul 2023

Profilul expozantului ideal pentru PFFM

Cei mai așteptați la evenimentul care va avea loc în capitala filipineză sunt producători și distribuitori de mobilier care pot pune la dispoziție piese din categoriile: mobilă outdoor, mobilă pentru uz casnic, game office, mobilier de tip comercial, corpuri de iluminat, accesorii textile și soluții textile pentru podele, țesături și tot ce ține de domeniul Home Decor.

Târgul va avea loc la SMX Convention Center, considerat cel mai mare și important centru expozițional al țării în ce privește organizarea de evenimente comerciale la nivel internațional. Localizat în centrul orașului Manila, se găsește la intersecția convenabilă dintre marile aeroporturi naționale și un centru tip mall, cu nenumărate opțiuni de luat masa și cumpărături.

Editura revistei MagMob va fi prezentă la târgul de la Manila promovând programul FURNITURE-from-ROMANIA, în căutare de oportunități de afaceri pentru exportatorii de mobilă afiliați la program.

Publicitate
Publicitate