logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Primele imagini de la Meble Polska 2020

A început ediția 2020 a târgului Meble Polska. Este cel mai mare târg de mobilă pe plan european, iar prestigiul său crește de la un an la altul. O echipă Magmob se află la Poznan și suntem în măsură să vă transmitem câteva imagini care să surprindă marile trenduri.

meblepolska-5017
Meble Polska 2020 - o echipă Magmob transmite de la fața locului!
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Februarie 2020

Târgul se desfășoară în perioada 25 – 28 februarie la Poznan. Meble Polska este considerat principala platformă de business din industria mobilei pentru Europa Centrală și de Sud, dar și principalul instrument de promovare a mobilei din Polonia la nivel internațional. În plus, este cel mai mare exportator de mobilier la nivel european – cu exporturi anuale în valoare de circa 10 miliarde de euro.

Anul acesta prezența continuă să fie cel puțin la fel de mare ca la ediția precedentă, atât din partea vizitatorilor, cât și a expozanților. „Sunt mulți vizitatori din România, e o atmosferă bună”, transmite Zilahi Imre de la fața locului, „iar prețurile sunt competitive.” Predomină mobila tapițată, foarte multă mobilă tapițată, culori destul de îndrăznețe, cu design interesant. Se mențin câteva combinații cromatice deja consacrate, prin care diverse nuanțe de galben, combinate cu tonuri de gri. Accentul cade în mod special pe funcționalitate și mai ales pe nevoia de relaxare: tapițerie rezistentă, dar care asigură un grad sporit de confort, forme care să odihnească nu doar ochiul, ci și spatele sau brațele, funcții de extensibilitate tot mai moderne.

Revenim zilele următoare cu mai multe informații și imagini de la Poznan.

meblepolska1-5018
Canapea de două locuri cu spătar foarte înalt, cu design ce inspiră ideea de intimitate
meblepolska2-5019
Birou din lemn natural, minimalist, simplu de folosit drept consolă și birou de lucru în egală măsură
meblepolska3-5020
Un fotoliu masiv, pentru maxim de confort și relaxare
meblepolska4-5021
Canapeaua tip colțar, cu perne adânci ce pot servi inclusiv ca pat de zi pentru un pui de somn în orele după-amiezii.  Colțarul e prevăzut și cu accesorii pentru păstrat îndeaproape ceașca cu cafea
meblepolska6-5023
Canapea extensibilă cu acces lateral la lada de depozitare

Publicitate
Publicitate