logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Salonul de la Milano 2020, amânat!

Salonul de Mobilă de la Milano a trecut în categoria marilor evenimente internaționale care suferă de pe urma coronavirusului. Ediția 2020 este cea de-a 59-a și urma să se desfășoare între 21 și 26 aprilie.

salonedelmobile-5016
Sunt posibile și amânarea, și anularea/Salonemilano.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Februarie 2020

UPDATE: Ediția 2020 a marelui Salon de Mobilă de la Milano a fost amânată. S-a decis să aibă loc în perioada 16-21 iunie 2020.

Cei de la Dezeen.com anunță că în această după-amiază urmează să se decidă soarta actualei ediții a Salonului de Mobilă de la Milano. Organizatorii vor discuta atât posibilitatea amânării, cât și pe cea a anulării. Acest lucru vine pe fondul transformării Italiei în țara europeană cea mai afectată de coronavirus.

Marii expozanți de la Salone del Mobile ar face, conform Dezeen.com, presiuni asupra organizatorilor să amâne ediția programată pentru finalul lunii aprilie. Aceștia se tem că evenimentul va fi ocolit de vizitatori, iar investițiile realizate pentru amenajarea standurilor nu ar putea fi recuperate. Unele branduri au decis deja să nu participe în cazul în ediția va avea loc la data anunțată, alte branduri încă iau în considerare neparticiparea.

„Un designer de marcă descrie amânarea ediției drept un fapt inevitabil”, se arată pe site-ul Dezeen.com, „un altul, chiar din Milano, este de părere că evenimentul va fi anulat”. În ce privește amânarea, Salone del Mobile ar putea să se țină în luna iulie sau chiar în luna septembrie.

Organizatorii Salonului de Mobilă de la Milano au confirmat că în această după-amiază se discută soarta ediției cu numărul 59, și că o decizie urmează a fi dată publicității cel mai devreme în această seară.

 

Publicitate