logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Romanian Design Week: trei expoziții de văzut

Mai sunt câteva zile din Romanian Design Week 2023 și programul expozițiilor ne face cu ochiul. Am descoperit cel puțin trei evenimente care ajută la o întâlnire a designului cu beneficiarul final, clientul, dar încurajează în egală măsură interacțiunea între creatorii de frumos și de lux. Toate cele trei expoziții pot fi văzute până la finalul acestei săptămâni.

Romanian Design Week: trei expoziții de văzut
Andreea Chiru  |  23 Mai 2023

Pe lângă expozițiile de design în sine, un alt argument pentru a trece pragul Romanian Design Week ține de cadrul expozițional: clădiri de mare valoare ale Bucureștiului, contribuind la atmosfera expozițiilor.

www.romaniandesignweek.ro

Inside Home este un eveniment de neratat dacă te pasionează industria somnului. Se organizează într-o vilă construită în stil neoclasic, pe strada Rabat la numărul 11. Produsele pe care le poți vedea aici fac parte din colecțiile de lux destinate somnului, de la paturi și mobilier până la produse de corp. Cu acest prilej, poți admira cu propriii ochi faimoasele paturi italienești Flou – producătorul italian fiind principalul partener RDW în cadrul expoziției Inside Home. Expoziția este deschisă până sâmbătă, 27 mai, orele 17:00.

www.romaniandesignweek.ro

Hotspot SkyHub reprezintă un eveniment pentru cei interesați de amenajările office. Aflată la unul dintre etajele clădirii Orhideea Towers, expoziția reconstituie în detaliu un spațiu de lucru hibrid, apelând la soluții de mobilier și iluminat care să asigure o atmosferă de lucru ideală. Se pot admira corpuri de iluminat iconice din istoria companiei italiene Artemide, întreaga amenajare bazându-se pe „simbioza dintre ergonomie și sustenabilitate”, conform anunțului organizatorilor.

www.romaniandesignweek.ro

Expresia Designului italian este a treia propunere de expoziție din cadrul RDW 2023 pentru iubitorii de lux și… design. Are loc în incinta magazinului Molteni Flagship București. Aici pot fi văzute colecții de mobilă și accesorii în cel mai curaj stil italian contemporan, reflectând o combinație armonioasă între „designul de ultimă generație și o măiestrie de neegalat.” Programul de vizitare se încheie duminică, 28 mai, la ora 17:00.

În cadrul RDW 2023 mai pot fi văzute o sumedenie de alte evenimente pentru creativii români și cei din afara țării. Este o ediție mai bogată în diversitate și evenimente ca-n orice alt an.

Publicitate
Publicitate