logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Târguri de Crăciun cu designeri români

Ultima parte a anului 2016 este dedicată cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă. Românii cumpără, designerii români oferă. Există în această perioadă mai multe târguri de profil, dedicate celor care doresc cadouri unicat.

targuri_designest-1963
Merită să cumperi cadouri de la târgurile designerilor: sunt obiecte unicat, originale și de calitate / Designist.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Decembrie 2016

Ultimele două săptămâni ale lui decembrie sunt marcate la București de evenimente ce combină designul românesc de produs cu febra cumpărăturilor de Crăciun. Ceea ce înseamnă că românii pot cumpăra cadouri altfel decât cele obișnuite, cadouri unicat, marcate de design original, produse autentic românești. fie că e vorba de mobilă, mic mobilier, accesorii de casă și design interior sau obiecte decorative ce simbolizează bucuria Crăciunului, găsiți de toate la următoarele târguri:

Moș Dizainăr

12 – 23 decembrie, între orele 12:00 – 21:00, la adresa Puțul cu plopi, nr 17 (lânga Cișmigiu), organizat de Dizainăr. Intrarea este gratuită.

www.dizainar.ro

Moș Dizainăr este un târg de design românesc, ajuns la cea de-a patra ediție, de unde se pot cumpăra cele mai originale cadouri de iarnă, semnate de câțiva dintre designerii și creativii deja consacrați din România, de la mobilă și mic mobilier până la accesorii de casă și ceramică. Târgul Moș Dizainăr va debuta cu o petrecere în cadrul căreia se va bea vin fiert și se va savura turtă dulce. Părinții își pot înscrie copiii să devină spiriduși în cadrul a două evenimente de profil – worshopuri de meșterit, susținute de eematico și Molcush. "Când cumperi un cadou de la Dizainăr nu investești doar în relația ta cu cel căruia îi dăruiești, ci investești în designerii români și în creativitatea lor", explică Mihnea Ghilduș, fondatorul Dizainăr.

 

Made in Ro

17 – 18 decembrie, între orele 11:00 – 20:00, în Impact Hub, cu adresa strada Halelor, nr 5 (Piața Unirii), organizat de Designist. Intrare: 10 lei.

www.designist.ro

Made in Ro este un târg de design românesc, ajuns deja la cea de-a opta ediție, și care reunește peste 65 de tineri designeri și creativi din mai multe colțuri ale României. Veți descoperi produse de design abia lansate, dar și colecții de produse consacrate. Organizatorii pun accent pe colecția de ceramică, foarte bine reprezentată anul acesta la târgul Made in Ro. Printre posibilele cadouri de luat acasă, veți descoperi produse textile (perne decorative), accesorii pentru decorarea meselor festive, obiecte decorative pentru casă, bijuterii hand made, accesorii unicat pentru moda feminină, globuri cu design original pentru bradul de Crăciun, jucării, corpuri de iluminat, mic mobilier etc. Atmosfera va fi de petrecere intimă, organizatorii așteptându-i pe clienți cu o ceașcă de ceai fierbinte.

 

Alt Crăciun

16 – 23 decembrie, între orele 14:00 – 21:00, la Hanul Gabroveni, cu adresa strada Lipscani, nr 84 – 90, organizat de ARCUB. Intrarea este gratuită.

ARCUB

Ajuns la cea de-a două ediție, târgul Alt Crăciun este o combinație ingenioasă de produse de design românesc, concerte de muzică live și delicatese gastronomice. Târgul se desfășoară de-a lungul pasajului Gabroveni, într-o atmosferă de forfotă veselă, iar produsele de cumpărat acoperă toți membrii familiei. Le cunoașteți deja dacă ați vizitat Romanian Design Week 2016, și se înscriu în categoria produselor de mic mobilier, ceramică, obiecte decorative pentru casă, corpuri de iluminat și accesorii textile. Atmosfera va fi întreținută cu ajutorul vinului fiert și al cafelelor aromate.

Publicitate
Publicitate