logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ultimele zile în care te poți înscrie la Designist

După doi ani de pandemie și interacțiune socială limitată, un nou eveniment consacrat în industria designului revine: Designist. Sunt chiar ultimele zile în care talentații creatori de frumos se pot înscrie pentru a relua legătura cu marele public. 

designist-6651
Noutăți dedicate industriei de design local. 
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Mai 2022

Târgul Designist urmează să se desfășoare anul acesta în zilele de 18 și 19 iunie, după o absență prilejuită de pandemia de COVID. Este cea de-a 16 ediție și organizatorii au pus la cale o serie de surprize-noutăți. Pentru creatorii de frumos (de la spații până la produse de design) au mai rămas doar câteva zile de înscriere. Data limită este 20 mai.

În primul rând, s-a schimbat locația: Hotspot Workhub din Cartierul Creativ, adică central – pe Calea Griviței 82-98. Apoi, ținând cont de războiul din Ucraina, organizatorii au rezervat câteva locuri de participare pentru studiouri de design din Ucraina – în cazul acestora, participare cu stand expozițional este gratuită. Pentru ceilalți participanți, taxele de participare depind de pachetul pentru care se optează și variază între 980 de lei și 2500. Pentru înscriere, trebuie accesat formularul disponibil aici.

Cui se adresează evenimentul Designist? Tuturor creatorilor de frumos, cu un accent deosebit pe industria mobilierului, amenajării interioare, pe accesoriile decorative, corpuri de iluminat, textile și ceramică.

„Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România încă din 2011. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de 9 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.” – se arată pe site-ul evenimentului.

Publicitate