logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cafeneaua Van Gogh: Intră să admiri mobilierul dintr-o cafenea-muzeu!

Van Gogh, un local select din centrul Capitalei, şi-a găsit locul în fosta bancă elveţiană, care acum a căpătat noi valenţe: a devenit un loc ideal pentru destindere şi relaxare în zilele toride de vară, dar şi pentru adăpost şi căldură în toiul iernii. Mobilarea spaţiului s-a făcut în stil natural, cu mobilier din lemn masiv de pin, fag şi arţar executat de către firma târgovişteană Quadra.

referinte_mm4_14_kezdo-232
Publicitate
Szeklerman  |  06 August 2015

Van Gogh  Grand Cafe este un spaţiu de destindere cochet şi primitor, situat chiar în inima Centrului Vechi al Bucureştiului, amplasat la etajul întâi al clădirii din Smârdan numărul 9. Design-ul interior aristocratic al cafenelei cu geamuri mari,  muzica jazz în surdină, mirosul îmbietor de la cuptorul bucătăriei, combinate cu mobilierul de lemn masiv de pin şi fag creează atmosfera perfectă a dimineţilor în care puteţi savura cafeaua fierbinte şi micul dejun.

Van Gogh Grand Cafe
Sala de restaurant este amenajat cu mobilier creat din lemn de pin » by Quadra
Cafeneaua cuprinde trei săli elegante – o prelungire mai intimă a cafenelei Van Gogh de la parter, mobilate în totalitate cu mobilier de la QUADRA, care a valorificat lemnul masiv de pin, creând mese robuste cu scaune pentru confortul clienţilor. Pentru tapiţatele Quadra  – scaune, şezlonguri şi bănci –s-a folosit lemn masiv de fag, caracterizat prin rezistenţa lemnului ce face ca mobilierul să fie trainic. Spaţiile aflate la dispoziţia clienţilor sunt special create pentru traininguri, interviuri, conferinţe, sesiuni creative, pentru un moment de repaus după muncă sau alte evenimente importante din viaţa noastră. Acelaşi decor vă invită seara la un pahar de vin alături de prieteni, după o zi solicitantă.

©Cosmin Bumbutz
©Cosmin Bumbutz
Mini-barul situat la etaj oferă o atmosferă intimă datorită dimensiunilor sale, dar şi al modului de amenajare. Mobilierul de bar este unul personalizat, creat special de Quadra din lemn de arţar, care, pe lângă nuanţa sa specială (roz-maroniu pal) şi textura fină, este un lemn de duritate medie, însă rezistentă la şocuri. Acest tip de lemn, tratat cu seriozitate, este rezistent în timp şi suportă orice tip de vopseluri.

©Cosmin Bumbutz
©Cosmin Bumbutz
În fosta bancă elveţiană, monument istoric şi clădire foarte elegantă, regăsim atmosfera prietenoasă  în timp ce lemnul meselor şi scaunelor semnate de Quadra oferă căldură , iar picturile de pe pereţi completează discret peisajul.

Grand Cafe Van Gogh este doar una dintre lucrările de referinţă ale brandului Quadra. Cele mai importante lucrări se regăsesc în Bucureşti, începând cu restaurante, pub-uri, steak-houseuri şi hoteluri(Rembrandt, Moxa); locaţii amenajate în Târgovişte, Ploieşti, Iaşi şi Bistriţa, dar şi spaţii rezidenţiale şi office.

Publicitate