logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Casa Vlăsia: când modernul și autenticul își dau mâna

Există numeroase localuri în care ne petrecem timpul în mod plăcut și revenim ulterior, dornici de relaxare și confort. În hanuri, pensiuni, cafenele, confortul implică și modul de mobilare și amenajare a spațiului.

referinte_mm4_14_kezdo-226
Publicitate
Szeklerman  |  06 August 2015

Casa Vlăsia este locul perfect pentru relaxare în mijlocul naturii. Hanul dispune de 34 de camere elegante și spațioase, distribuite pe trei etaje. Toate camerele au vedere spre grădină și sunt mobilate într-un stil modern, cu accent pe culori calde și relaxante.

zetam.ro
Mesele şi scaunele din restaurant poartă semnătura Zetam
Amenajarea hanului cu mobilier şi anexe din lemn poartă semnătura firmei Zetam din Odorheiul Secuiesc. Tonurile calde ale lemnului masiv se fac simţite la intrarea în han prin scările interioare şi tavanul cu design unic, iar pereţii sunt acoperiţi cu lambriu. Mobilierul este realizat din lemn masiv de stejar, personalizat după specificul locaţiei. Amenajarea barului, restaurantului, camerelor de dormit şi al sălii de conferinţă a reprezentat o provocare pentru Zetam, îmbogăţindu-şi portofoliul cu o nouă lucrare de excepţie.

zetam.ro]
Lambrisarea pereţilor a fost făcută din lemn de brad, tratat să reziste şi la exterior » Zetam PLM

Domeniile Vlăsia sunt situate la 31 de kilometri de centrul orașului București, în zona de Nord, între pădurile și lacurile din zona Snagov-Căldărușani-Moara, Vlăsia. În portofoliul Zetam – producător de mobilier din lemn masiv, se numără amenajări interioare ale pensiunilor din zona Ardealului:  pensiunea Panorama, Pallas, Határpatak – Odorheiul Secuiesc; pensiunea Koronka – Corunca, Tg. Mureş; pensiunea Şugo – Harghita-Mădăraş; centrul cultural de la Lăzarea; Conacul Secuiesc – Râmetea, Alba; Hotel Praid, etc.

Publicitate
Publicitate