HoReCa: top 3 canapele din România

Nevoia de confort ne însoțește și în afara casei - la locul de muncă și în spațiile publice. Când vine însă vorba de industria HoReCa, pretențiile sunt un pic mai mari, pentru că pe lângă confort, o piesă de mobilă trebuie să contribuie și la crearea unei atmosfere plăcute.

 +4
Canapele șic din România, pentru spații HoReCa / Parla-ersah.ro
  |  

Am ales trei variante de canapele care ne ajută atât să stăm confortabil în jurul unui pahar cu vin, cât și să ne transpunem într-o atmosferă șic. E vorba de trei stiluri diferite de mobilier, dar interpretate în manieră contemporană sub aspectul culorii, designului și materialelor - asta pentru că succesul unei cafenele ține în primul rând de atmosfera cu care ne îmbie să pătrundem înăuntru.

Canapeaua Samson este disponibilă în România prin P&M Furniture și ne duce cu gândul la epoca opulentă a barocului, prin spătarul înalt și ornamentele rotunjite ale brațelor. În realitate, canapeaua Samson este concepută nevoilor de azi, moderne, ceea ce se observă la nivelul materialelor de lucru: structură din lemn de fag, spătar și șezut cu burete de densitate mare și cu rezistență la uzură, tapițerie HoReCa cu indice de rezistență Martindale.

 +4 www.pmfurniture.ro Canapea Samson de la P&M Furniture

Canapeaua Magnum de la EvoHoreca pune accentul pe confort, având un design ce inspiră relaxare, odihnă, clipe plăcute. Este potrivită cafenelelor aflate în căutarea unei atmosfere mistice. Materiale de lucru: structură din lemn de fag, tapițerie la alegere - stofă, piele naturală sau imitație de piele.

 +4 www.evohoreca.ro Canapea Magnum de la EvoHoreca

Canapeaua Opera Boheme este creația producătorului TrendFurniture și reprezintă un mix de eleganță clasică și linii moderne. Structura canapelei Opera Boheme este din lemn masiv de fag, iar tapițeria se poate comanda în trei variante: stofă, piele naturală și imitație de piele, toate cele trei opțiuni fiind personalizate pe nevoia de rezistență maximă la uzură. Culori disponibile: wenge, nuc, cireș, mahon și natur.

 +4 www.trendfurniture.ro Canapea Opera Boheme de la TrendFurniture

Care este preferata voastră?


Teleorman, soluție de personalizare HoReCa

Pentru ca o simplă piesă de mobilier să schimbe norocul unei locații publice este nevoie de câteva ingrediente magice: design original, accesorii unicat și sursă de inspirație pe placul tuturor. Masa și scaunele Teleorman întrunesc aceste criterii.

 +5
Modelele de culoare pot fi combinate între ele pentru un super efect - Mobiladalin.ro
  |  

Standul Magazinul Mobilei s-a bucurat la BIFE-SIM 2015 de admirația tuturor. Motivul: aranjamentul realizat cu ajutorul celor de la Mobila Dalin. Am avut la dispoziție piese de mobilier în stil etno, mai precis modelul Teleorman.

 +5 www.mobiladalin.ro Scaune Teleorman, variantă roșu & alb

Este vorba despre un set de masă rotundă cu trei scaune, toate piesele fiind îmbrăcate în stofă de aceeași culoare și frumos împodobite cu motive populare brodate. Noutatea constă în faptul că mesele, de regulă, nu sunt tapițate, pe când masa Teleorman are blatul îmbrăcat în stofă, iar deasupra lui este așezat un alt blat, de sticlă transparentă, pentru asigurarea stabilității obiectelor așezate pe masă și, de ce nu, pentru evitarea riscului de a păta stofa.

 +5 www.mobiladalin.ro Scaune Teleorman, albe cu broderie albastră. Preferatele noastre!

Scaunele și masa Teleorman de la Mobila Dalin sunt îmbrăcate în tapiserie plăcută la atingere. Pe stofă sunt aplicate modele florale, realizate sub forma unei broderii. Sursa de inspirație: arta populară oltenească. Ca și culori, setul se vinde în mai multe variante: roșu și alb, negru și alb, alb și bleumarin.

 +5 www.mobiladalin.ro Şi invers! Broderie populară albă, pe fond albastru. Vă place?

Structura de rezistență a mesei și scaunelor Teleorman de la Dalin este confecționată din lemn stratificat. Partea de șezut și spătarul scaunelor sunt din poliuretan de înaltă densitate. La insistențele clientului, modelul Teleorman poate fi realizat și în alte variante de tapiserie (piele sau imitație de piele), însă broderia în stilul motivelor de pe costumele populare oltenești se potrivește cel mai bine cu varianta aleasă de producător - stofa.

 +5 www.mobiladalin.ro Masa Teleorman, în variantă roșie cu broderie albă. De efect, nu-i așa?

Masa și scaunele Teleorman își găsesc locul în holurile hotelurilor sau pensiunilor, ca mobilier confortabil în cafenele sau restaurante și pot întâmpina oaspeții chiar  într-o cameră de hotel.


Accesorii Mirror of Love, pentru outoor și indoor

Producătorul de mobilă și accesorii TrendFurniture are la activ o bogată experiență dedicată spațiilor HoReCa. Colecția "Of Love" constă în rame de oglinzi și rame foto pentru înfrumusețarea decorurilor publice.

 +7
Un strop de artă adaugă farmec oricărui spațiu, public sau privat - Trendfurniture.ro
  |  

Spațiile HoReCa sunt vizate pentru un nou stil de mobilier, marca TrendFurniture. Din colecția Love face parte oglinda Mirror of Love, cu un design rococo interpretat în manieră modernă, prin prisma celor nouă variante de culoare, nuanțe vesele, vibrante și tinerești, dar și prin prisma materialului din care este confecționată rama.

 +7 www.trendfurniture.ro Oglindă Mirror of Love, varianta indoor

 +7 www.trendfurniture.ro Rame artistice, în variantă outdoor

Deși aparent are aspect de sculptură în lemn, rama oglinzii este din material reciclabil de polietilenă, rezistentă la orice condiții de temperatură și umiditate, deci cu posibilitatea de a fi folosită și la exterior. Oglinda Mirror of Love își va găsi locul pe terasele descoperite ca piese decorative și practice, în același timp, pentru că, să fim sinceri, cui nu-i vine să tragă cu ochiul asupra propriei înfățișări atunci când socializează?

 +7 www.trendfurniture.ro Culori primăvăratice și decorații artistice

Nu rata galeria foto! Click pe poze!

 +7 www.trendfurniture.ro Oglindă outdoor, pentru... indoor


Tapiserie 3D pentru o canapea cu bule

Produsă de designul Sacha Lakic pentru Roche-Bobois, canapeaua Bubble împacă necesitatea de confort cu nevoia unui design elegant. Este destinată spațiilor HoReCa, în special locațiilor caracterizate de stilul glamour.

 +3
Inspirate de nevoia de confort într-un spațiu de socializare - Roche-Bobois.com
  |  

Bubble Sofa seamănă cu un nor pe care ai vrea să te așezi pentru a te odihni divin. În ciuda impresiei de mobilă ușoară, plutitoare chiar, Bubble Sofa are de fapt cadrul din lemn natural și poate atinge până la 30 kilograme în greutate. Senzația de canapea ușoară este dată de materialul textil care o îmbracă complet.

Bubble Sofa reprezintă o piesă de mobilă inovativă, tocmai datorită textilei sale cu aspect de bule. Materialul a fost special inventat pentru modelul Bubble Sofa și poartă denumirea de Tehno 3D. Este vorba despre o țesătură elastică tricotată din lână de culoare neagră, peste care se aplică o altă țesătură, tot din lână, dar foarte moale la atingere și împletită în model de fagure.

 +3 www.roche-bobois.com Designul elegant al canapelei este subliniat prin lipsa picioarelor

Tehno 3D se aplică manual pe suprafața canapelei și are calitatea de a fi suficient de elastică încât să poată fi întinsă foarte bine. Sub acest material textil inovativ, Bubble Sofa are șezutul și spătarul din spumă aplicată pe cadru de lemn.

Bubble Sofa este disponibilă în mai multe variante de culoare, dar poate fi și personalizată în funcție de preferințele clientului, în ce privește dimensiuni, material textil și nuanțe de culoare.   

 +3 www.roche-bobois.com Canapeaua poate fi personalizată în ce privește forma și dimensiunile


Sirha 2016 - mare eveniment HORECA, la Budapesta!

Pentru prima oară, târgul Sirha se va desfășura în Ungaria, la Budapesta, adresându-se producătorilor est-europeni din industria HORECA. Principala atracție a evenimentului este competiția Bocus d'Or, a celor mai talentați bucătari europeni.

 +5
 MagMob
Domeniul catering, plin de surprize culinare
  |  

Sirha Budapesta va avea loc în perioada 9-11 mai 2016 și este o premieră pentru Ungaria. De-a lungul celor trei zile de târg, în sălile de expoziție Hungexpo își vor da întâlnire cei mai importanți actori din domeniile culinar, patiserie și panificație, hoteluri și restaurante. Organizatorii preconizează participarea a 20.000 de vizitatori din industria de catering și servicii hoteliere, atrași de cei 300 de expozanți est-europeni.

 +5 www.sirha-budapest.com Bocus d'Or Europa, etapa de selecție înainte de marea finală din Lyon

Prestigiosul concurs culinar Bocus d'Or își va desfășura la Budapesta etapa de selecție, urmând a fi decise statele calificate în marea finală ce va avea loc în Franța, la Lyon, în ianuarie 2017. Numai 11 bucătari vor putea merge în finală, iar acolo se vor înfrunta cu cei mai renumiți bucătari din alte părți ale Europei. La etapa de selecție vor lua parte atât bucătari deja faimoși, cât și talente încă nedescoperite. Competiția va fi prezidată de celebrul chef ungur, Zoltan Hamvas. Cu această ocazie, tradiția culinară a Ungariei și cele mai noi trenduri gastronomice naționale vor putea fi descoperite la nivel internațional.

 +5 www.sirha-budapest.com Competiția Barista - să se aleagă cel mai bun barman!

Sirha Budapest 2016 va fi un târg marcat de conferințe de presă, schimburi de experiență și numeroase show-uri culinare. Pe lângă etapa Bocus d'Or, se vor desfășura și un concurs destinat deserturilor, un forum despre trendurile anului 2016 în materie de catering, un campionat dedicat barmanilor și un seminar privind noutățile din domeniul patiseriei și panificației.

 +5 www.sirha-budapest.com Profesionștii domeniului HORECA sunt așteptați pentru prima oară la Budapesta

Sirha Budapest 2016 se adresează tuturor profesioniștilor din domeniul HORECA. Ca program de desfășurare, porțile evenimentului vor sta deschise între orele 10:00 și 18:00.

 +5 www.sirha-budapest.com Seminar pe tema noutăților din panificație - Sirha Budapest 2016