logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

HoReCa: top 3 canapele din România

Nevoia de confort ne însoțește și în afara casei - la locul de muncă și în spațiile publice. Când vine însă vorba de industria HoReCa, pretențiile sunt un pic mai mari, pentru că pe lângă confort, o piesă de mobilă trebuie să contribuie și la crearea unei atmosfere plăcute.

canapea_profil_parla_ersah-1823
Canapele șic din România, pentru spații HoReCa / Parla-ersah.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Noiembrie 2016

Am ales trei variante de canapele care ne ajută atât să stăm confortabil în jurul unui pahar cu vin, cât și să ne transpunem într-o atmosferă șic. E vorba de trei stiluri diferite de mobilier, dar interpretate în manieră contemporană sub aspectul culorii, designului și materialelor – asta pentru că succesul unei cafenele ține în primul rând de atmosfera cu care ne îmbie să pătrundem înăuntru.

Canapeaua Samson este disponibilă în România prin P&M Furniture și ne duce cu gândul la epoca opulentă a barocului, prin spătarul înalt și ornamentele rotunjite ale brațelor. În realitate, canapeaua Samson este concepută nevoilor de azi, moderne, ceea ce se observă la nivelul materialelor de lucru: structură din lemn de fag, spătar și șezut cu burete de densitate mare și cu rezistență la uzură, tapițerie HoReCa cu indice de rezistență Martindale.

www.pmfurniture.ro
Canapea Samson de la P&M Furniture

Canapeaua Magnum de la EvoHoreca pune accentul pe confort, având un design ce inspiră relaxare, odihnă, clipe plăcute. Este potrivită cafenelelor aflate în căutarea unei atmosfere mistice. Materiale de lucru: structură din lemn de fag, tapițerie la alegere – stofă, piele naturală sau imitație de piele.

www.evohoreca.ro
Canapea Magnum de la EvoHoreca

Canapeaua Opera Boheme este creația producătorului TrendFurniture și reprezintă un mix de eleganță clasică și linii moderne. Structura canapelei Opera Boheme este din lemn masiv de fag, iar tapițeria se poate comanda în trei variante: stofă, piele naturală și imitație de piele, toate cele trei opțiuni fiind personalizate pe nevoia de rezistență maximă la uzură. Culori disponibile: wenge, nuc, cireș, mahon și natur.

www.trendfurniture.ro
Canapea Opera Boheme de la TrendFurniture

Care este preferata voastră?

Publicitate
Publicitate