logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobex şi hotelul INTERNATIONAL Sinaia

Puţini ştiu că hotelurile luxoase din România sunt mobilate de producători autohtoni. Poate că aţi şi auzit de ei, dar nu le cunoaşteţi lucrările. Dacă alegeţi o zonă turistică din frumoasele zone geografice, aflaţi că în majoritatea hotelurilor, pensiunilor amenajarea este realizată cu mobilier românesc.

referinte_mm4_14_kezdo-330
Hotel Internaţional Sinaia
Publicitate
Szeklerman  |  20 August 2015

Un spaţiu încărcat de voie bună şi meleaguri pitoreşti şi un hotel menit să dea valoare timpului petrecut. Hotelul Internaţional din Sinaia a fost renovat complet în 2011 în exclusivitate doar de firme româneşti.

referinte_mm4_14_1-327
Amenajare clasică a unei camere de hotel » mobex.ro

Mobex, – producător de mobilă din Tîrgu Mureş – şi-a lăsat semnătura printr-o lucrare complexă şi laborioasă – realizat pe baza unui concept arhitectural individualizat, pentru că fiecare cameră avea dimensiuni diferite – nu era posibilă adoptarea unor piese de mobilier fabricate în serie. S-au realizat corpuri de mobilier standard, cu posibilitate de montare flexibilă, astfel încât acestea să poată fi potrivite în fiecare cameră. Pentru amenajarea acestor camere atipice, cu lăţime redusă, aranjând piesele de mobilier – biroul perpendicular pe perete, minibarul integrat lângă dulap – astfel încât a fost păstrată funcţionalitatea, dar încăperea a rămas totuşi degajată şi luminoasă. Proiectul de renovare şi reamenajare a hotelului de la Sinaia a durat doar nouă luni, însumând simultan provocări şi satisfacţii.  În total, au fost renovate 180 de camere, 6 săli de conferinţă şi 3 restaurante.

referinte_mm4_14_3-329
Apartament amenajat cu mobilier standard » mobex.ro

Primul proiect al Mobex în domeniul hotelier a început în Canada, cu remobilarea hotelului „Best Western”, urmată de hotel „Sofitel”, tot în Canada – o clădire de birouri a fost transformată în hotel – cu o provocare în mobilarea a 250 de camere. În România există numeroase hoteluri care poartă semnătura producătorului de mobilă din Tîrgu Mureş, incluzând „Capşa”, „Continental” şi „Lido” din Bucureşti, „Hilton” Sibiu, „Cavalerul” din Sighişoara sau „Opera Plaza” din Cluj, respectiv întregul lanţ hotelier „Unita”, cu peste 10 unităţi.

referinte_mm4_14_2-328
Lambrisarea şi mobilierul din lemn masiv poartă semnătura Mobex » mobex.ro

Publicitate
Publicitate